Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlatok környező településekről képes leírás - Halásztelek.tlap.hu
részletek »

Ajánlatok környező településekről - Halásztelek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: halasztelek.tlap.hu » Ajánlatok környező településekről
Keresés
Találatok száma - 19 db
Ábrahám és Társa Építő Bt

Ábrahám és Társa Építő Bt

Cégünk több, mint tíz éve eredményesen működik. Számos referenciával és termelési tapasztalattal rendelkezünk. Társaságunk tevékenységi köre: Épületgépészeti tervezés: víz-, csatorna, gáz-, fűtés,- hűtés-, és légtechnika. Családi házak komplett kivitelezését vállaljuk 1000 m2-es nagyságrendig, Budapesten és déli vonzáskörzetében. Teljes körű építés, burkolás; Villany-, víz-, fűtésszerelési munkák kivitelezése-javítása, karbantartása.

Bobcat munkák

Bobcat munkák

Több éves szakmai tapasztalattal, igény esetén referenciákkal vállalok mindenfajta gépi földmunkát Bobcat homlokrakodó gépemmel, korrekt áron, gyorsan, pontosan, referenciákkal. Az évek során, a növekvő igényeknek megfelelően számos szerelékkel bővítettem a szolgáltatásaimat: homlokrakodó kanál bontókalapács mély ásó szerelék (30, 40, 50-es kanál) raklapvilla hótolólapát

Csepel

Csepel

Csepel, Budapest XXI. kerülete a pesti síkság, a budai hegyek, és a Tétényi fennsík találkozásánál a Csepel - sziget északi részén helyezkedik el, a Duna és a Soroksári Duna-ág által határoltan. Közvetlen szomszédságban áll a XX., a IX. kerülettel, s a Duna másik oldalán a XXII. és a XI. kerülettel, délről pedig Szigetszentmiklóssal. A kerület 1950. január 1. óta tartozik a fővároshoz. Korábban város, előtte az ország legnépesebb faluja volt. Már a honfoglalás korában ismert település. Az első okleveles emlék 1138. szeptember 3-án keletkezett, mely Csepelt jobbágyközségként említi. Az évszázadok során a történelmi viharok elől elmenekült a lakosság. A falu újra telepítésére 1712-ben került sor. Az 1838-as tavaszi jeges ár elpusztította Csepelt. Újjáépítéskor magasabb fekvésű területet - a mai Ady Endre, Kiss János altábornagy, Karácsony Sándor és Láng Kálmán utcával határolt részt - jelölték ki. Ekkortól már jelentősen befolyásolta a község életét a közeli, erőteljesen fejlődő Buda és Pest, majd az egyesült főváros.

Csepel Képességfejlesztő Játszóház

Csepel Képességfejlesztő Játszóház

Komplex, szakszerű fejlesztő pedagógiai vizsgálat Játékos tesztekkel feltérképezzük képességprofilját, kiszűrjük az esetleges problémák jeleit: például megkésett mozgás-, beszédfejlődés, diszlexia, diszkalkúlia, diszgráfia, figyelemzavar. A mindössze 60 perces játékos vizsgálat során számtalan részképesség működését figyeljük meg (pl. auditív diszkrimináció, szem-kéz koordináció stb.) Objektív képet nyerünk gyermekéről mind a négy funkcióterületen (kognitív funkciók, mozgás, beszéd, szociális érettség).

Cserépkályha- és Kandallóépítő Mester

Cserépkályha- és Kandallóépítő Mester

Ifj. Hevesi Sándor vagyok , Cserépkályha- és Kandallóépítő Mester. Feleségemmel együtt vezetem a vállalkozásunkat. A Kandalló Hungária Bt. 1996.január 01-én alakult családi vállalkozás. A szakmai háttér 1989-ig nyúlik vissza. Kandallók,bel- és kültéri kemencék (kenyér-,pizza-,hússütők), cserépkályhák,csempekandallók,kerti grillek,bográcsozók egyedi tervezésével,kivitelezésével foglalkozunk. Kandallóinkat,kemencéin ket, kályháinkat és grillezőinket a megrendelő és a hely igényeinek megfelelően tervezzük,a megfelelő műszaki ismeretek és elvek figyelembevételével. Dolgozunk csempével,kővel,márvánnyal,téglával,grán ittal. Továbbá tűztérbetétek forgalmazásával is foglalkozunk. Több gyártóval állunk kapcsolatba mind tűzterek,mind csempék terén. Vállalunk kandalló javítást és bekötést is és cserépkályha átrakást,javítást. Fontosnak tartjuk a megrendelők elégedettségét ,így munkáinkat úgy tervezzük és kivitelezzük,mintha magunknak építenénk. Kémény szaktanácsot és egyéb fontos információt nyújtunk ügyfeleinknek a levegőpótlásról is írásban,melyet már az építkezés tervezése folyamán érdemes kérni tőlünk. Munkáinkat helyszíni felméréssel indítjuk,mert az építési helyszínt látni kell. A tervrajz nem minden esetben elég,mivel tapasztalataink szerint általában a kandalló építési fázisáig már az építési helyszínek módosulnak.

Esküvői és alkalmi ruhaszalon

Esküvői és alkalmi ruhaszalon

Szalonunkban az öltönyök széles választékával várjuk az érdeklődőket. Speciális alkalmi díszítéses vőlegény öltözék. A násznép férfitagjainak a legújabb trendnek megfelelő szín és fazon öltönyök. A kiegészítőkért sem kell fáradozni nálunk a nyakkendőtől a cipőig mindent megtalál. Kínálatunk magáért beszél. Kérem látogasson el boltunkba, hogy mindenről személyesen is meggyőződjön Szeretettel várjuk!

Fa-zon Bútor Kft

Fa-zon Bútor Kft

Asztalosműhelyünkben: laminált, MDF, tömör fa és furnérozott bútorok készülnek. Hozzon saját ötletet vagy kérje a Bútor Kft. lakberendezőjének segítségét, legyen szó akár: A nálunk rendelt bútor árában benne van a lakberendezői tanácsadás, a helyszínre szállítás és az összeszerelés díja is. Bútorainkra 2 éves garanciát biztosítunk! Bútor Kft. virtuális konyhastúdiójában beépíthető konyhai készülékeket rendelhet rövid átfutási idővel, házhoz szállítva.

Fakívágás

Fakívágás

Szolgáltatásunk azért jött létre, hogy megóvjuk a lakosságot a közterületeken, ill. kertekben található, korhadt, öreg, odvas, elhalt, veszélyes fák okozta balesetektől, kellemetlenségektől. Vállaljuk fák szakszerű, alpin technikával történő bontását, gallyazását. A kivágott fákat, leszegett ágakat, gallyakat, lombokat természetesen nem hagyjuk parlagon heverni, vállaljuk a keletkezett zöld hulladék rakodását, elszállítását, gyökér kiszedését. Várjuk magánszemélyek és közületek jelentkezését is, elsősorban Budapesten és környékén. Forduljanak bizalommal a Profi Fakivágás csapatához!

Földmunkák

Földmunkák

Földmunka - Gépi és Kézi Földmunka Cégünk a PARKING 44 Bt. hosszú évek tapasztalata során minőségi földmunka szolgáltatásait kínálja széles választékban a megrendelő igényei szerint pontos, gyors és precíz munka végzéssel szinte az ország egész területén. A feladattól függően gépi földmunka és/vagy kézi földmunka segítségével történnek az romboló és/vagy építő eljárások az ipar számos területén. Építőiparban épületbontás, tereprendezés során a földmunka folyamatai a tetőtől a föld színéig történik a teljes körű eltakarítással bezárólag. Legfőbb földmunka és tereprendezés szolgáltatásaink a következők: Épületbontás földmunka Árokásás földmunka Folyómeder tisztítás földmunka Hídépítés földmunka Mélyépítés földmunka Kotrás földmunka Gázbekötés földmunka Vízbekötés földmunka Szennyvízbekötés földmunka Autópálya építés földmunka Tartálykiszedés földmunka Vasalás és betonozás Egyéb földmunkák és szolgáltatások Földmunka Budapest, Pécs, Győr, Érd, Miskolc, Vác és az egész ország területén így vidéken is kivitelezhető. Professzionális és hatékony földmunka gépek állnak rendelkezésünkre, mind gépi és kézi esetekben széles választékban. Néhány földmunka gép és eszköz található a link alatt, melyeket használtunk és használunk munkáink során Ha földmunka árak, vagy egyéb földmunkák témakörben felmerülő kérdés és információ esetén, kérjük telefonáljon, vagy írjon e-mailt

Hirdetés
Jakab Autós-Motoros Iskola

Jakab Autós-Motoros Iskola

Autós-Motoros Iskolánk 1990. január óta működik a Szigetszentmiklós, Szent Miklós úti lakótelepen. Az eltelt 20 év alatt jelentős fejlesztéseket és változtatásokat hajtottunk végre, amivel növeltük szolgáltatásunk színvonalát, szem előtt tartva tanulóink és érdeklődőink korrekt tájékoztatását. 2005. augusztus óta megújult helyen, korszerűen, projektoros kivetítővel felszerelt, légkondicionált tantermünkben zajlik az elméleti oktatás, ahol számítógépes gyakorlási lehetőséget is biztosítunk tanulóink részére. Oktatói csapatunkban kizárólag megfelelően kvalifikált, nagy tapasztalattal rendelkező elméleti és gyakorlati munkatársak vannak. Célunk, hogy olyan járművezetőket képezzünk, akik szabályos és biztonságos közlekedésükkel javítják a közlekedés morálját. Tanfolyamainkat 2-3 hetente indítjuk

Klormentes víz

Klormentes víz

Ha tudnád mi van a csapvízben, biztos nem fürdetnéd babádat benne. De még te magad is meggondolnád... Ha Te az a kismama, édesanya vagy, aki babáját még a Naptól és a széltől is óvja, akkor miért szolgáltatnád ki a vízben megbúvó rengeteg veszélynek? Add meg a lehetőséget gyermekednek, hogy élvezhesse a garantált tisztaságú, lágy, selymes fürdővízben történő pancsolás örömeit. A legfrissebb fejlesztések eredményeképpen ennek már semmi akadálya... Minden bizonnyal azért kerültél erre az oldalra, mert szeretnél további információkhoz jutni a babafürdetés veszélyeivel kapcsolatban, és keresed a megoldást. A megoldást, hogyan tudsz úgy gondoskodni a babádról fürdetés közben is, úgy megvalósítani a baba ápolást, hogy az minél kevesebb újabb veszélyforrást rejtsen.

Oázis Welness Park

Oázis Welness Park

Fürdő szolgáltatásaink sportolási lehetőséget, élményeket kínálnak télen-nyáron, minden korosztálynak. Fedett medencéink vízminősége a legkorszerűbb Európai víztisztítási technológia szerint készültek. Fedett úszómedence, 20 m hosszú, 3 sávos, 27-29 fokos. A medence mellett nyugágyak biztosítják a kellemes pihenést. A medencékben szakképzett úszóedzőink intézmények, és egyének úszásoktatását végzik. Óriás pezsgőfürdőnk a wellness világban különleges, barlangos környezetben, rattan bútorokkal, pihenőágyakkal várja vendégeit. A területen külön szauna, hideg vizes csobbanómedence található. A medence 30 férő helyes, 36-38 fokos, 4 tangentorral, 3 gejzírfejjel, nyakmasszírozó vízzuhataggal rendelkezik. A wellness világ biztosítja az Ön pihenését a fárasztó hétköznapok után.

Öntözéstechnikai webáruház

Öntözéstechnikai webáruház

Az automatikus öntözőrendszer a pázsitnak, növényzetnek mindig pontosan a megfelelő mennyiségű vizet adja, mégpedig a kellő időben. A kert tulajdonosának nem kell törődnie a rendszeres és fáradtságos napi öntözéssel, elegendő gyönyörködnie az eredményben. A felhasználó szempontjából talán legnagyobb előnye ezeknek a rendszereknek, hogy a tulajdonosnak nem kell hosszú órákat eltöltenie locsolással, így rengeteg időt takaríthat meg.

Piton Box Klub

Piton Box Klub

Újra elkezdődött egy év és rendületlenül nyomjuk tovább. Az edzéseket a megszokott időben tartjuk. Az idei évben rengeteg verseny van tervbe véve. Rögtön az első kisebb fajta megmérettetés Január 28.-án kerül megrendezésre Halászteleken. Itt a helyiek meghívásának teszünk eleget és egy edzésen veszünk részt ahol egy pár mérkőzést hozunk tető alá. A versenyzőink, akik az edzésen mérkőzni fognak:

Plexi hajlítás

Plexi hajlítás

Magyarországon ritkaságnak számító specialitásunk a 3 darab hőkezelő kemence. A kemencék segítségével tudjuk előállítani a megrendelő által kívánt 3 dimenziós formákat, úgymint félgömbök, búrák, egyedi burkolatok, repülőgép kabintetők és egyéb más formákat is.

Riasztó

Riasztó

1995 óta foglalkozunk gyenge áramú rendszerek tervezésével , kivitelezésével. Eleinte egy Holland tulajdonú játékszervező cég műszaki fejlesztéseit , javítási munkálatait láttuk el. 2003 -ban elindítottuk saját vállalkozásunkat ugyan ebben a piaci szegmensben. Ahogy nőtt megrendelőink igénye a különböző biztonságtechnikai megoldások iránt , úgy formálódott vállalkozásunk is. Ennek köszönhetően 2009-ben elindítottuk új vállalkozásunkat a P∓mp;mp;Safe Biztonságtechnikai és Vagyonvédelmi Kft-t , mely immár kizárólag biztonságtechnikai megoldásokkal foglalkozik. Cégünk profilja riasztó rendszerek kivitelezése (akár távfelügyeletre kötve is ,szerződött partnerünk a G4S Rt által) , térfigyelő (kamera)- ,beléptető és kaputelefon- illetve tűzjelző rendszerek telepítése , kapuk automatizálása .Rendelkezünk minden szükséges vizsgával és tanúsítvánnyal (Rendőrhatósági engedély, Kamarai tagság, tűzvédelmi szakvizsga) , továbbá 10 millió forintos felelősség biztosítással.

Szigetszentmiklós

Szigetszentmiklós

Hírek, Városunk, Önkormányzat, Polgármesteri Hivatal, Intézmények, Szervezetek, Közadattár, Hirdetőtábla, Biztos vagyok abban, ha néhány percet áldoz honlapunkon keresztül városunk megismerésére, nemcsak a páratlanul szép természeti környezet látványával lesz gazdagabb, de megismerheti településünk történetét, jellegzetességeit, vezetését és intézményeit, s az itt működő egyesületek, szervezetek sokaságát. Portálunk segít Önnek ügyei intézésében, hasznos és naprakész információkat tartalmaz, segítségével nyomon követheti a város fejlődését, megismerheti az önkormányzat törekvéseit, az elért eredményeket. Honlapunk kulturális kínálatában is bizonyára talál olyat, amiért érdemes hozzánk betérnie. Hiszen az alkotóművészek kiállításai, a hangversenyek, a Szigetszentmiklósi Ősz színes forgataga, a Sziget Színház előadásai mind-mind kellemes időtöltést ígérnek. Bízom benne, hogy híreinket böngészve érezhető, hogy önkormányzatunk őrizni és gazdagítani igyekszik a város értékeit. Célja, hogy Szigetszentmiklós nyugodt és korszerű otthona legyen polgárainak és vonzó időtöltést kínáljon az idelátogató vendégeinknek.

Tuti menü