Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Halásztelek szabadidő sport képes leírás - Halásztelek.tlap.hu
részletek »

Halásztelek szabadidő sport - Halásztelek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: halasztelek.tlap.hu » Halásztelek szabadidő sport
Keresés
Találatok száma - 4 db
Edzőtáborok

Edzőtáborok

Az oldal létrejöttének célja, hogy azt az űrt pótolja amely eddig a hazai internetes oldalak közül hiányzott, elősegítse és valódi segítséget nyújtson az edzőtábort szervező edzők, sportvezetők, edzőtáborozó sportegyesületek, edzők számára plusz költségek nélkül, hiteles információkat nyújtva, partnereink közül igényeiknek és szempontjaiknak megfelelő helyszín kínálatával, kiválasztásával segítsük munkájukat, több partnerünknél - egyedülálló módon - egyedi kedvezményekben részesülhetnek egy-egy tábor, felkészülés alkalmával, így ha akár csak csekély mértékben is, de csökkenthetik edzőtábor költségeiket. Főként amatőr, utánpótlás és szabadidősport egyesületeknek, csapatoknak, tánckluboknak, diáksportköröknek kínál ideális táborozási lehetőségeket, megoldásokat honlapunk, de profi egyesületek számára is tudunk megfelelő helyszíneken közreműködni edzőtábor szervezésében, folyamatosan bővülő szolgáltatásainkkal. Az elmúlt évben több amatőr és profi egyesület szervezte velünk éppen aktuális edzőtáborát, mely számunkra az igazi referenciát jelenti, hogy többen már visszatérő Ügyfeleink, melyet ezúton is köszönünk nekik!

Pest Megyei Szabadidő és Kick-Box Sport Egyesület

Pest Megyei Szabadidő és Kick-Box Sport Egyesület

2314 Halásztelek , Béke u. 37.sz. képviselő: Bedi Zsolt elnök önállóan, Szoboszlai Roland alelnök önállóan képviselő: Bedi Zsolt elnök önállóan, Szoboszlai Roland alelnök önállóan Rendszeres testedzés népszerűsítése. Versenyek, rendezvények szervezése. A Kick-Box sportág népszerűsítése.

Pilates  a pozitív szemlélet tornája

Pilates a pozitív szemlélet tornája

Nem sportoltam egész életemben, nem készültem edzőnek, nem hittem, hogy a sport örömforrás. Gyerekéveimet ugyan végigbalettoztam, de ez sokkal inkább anyukám érdeme, mint az enyém: ő hozott-vitt az órákra, és az iskola nem volt közel. Hogy az első mondatot némiképp cáfoljam, be kell vallanom, szerettem járni, és olyan alapot adott, ami akkor is sokáig formában tartott, mikor már rég nem csináltam semmit. Később úsztam, teniszeztem, kipróbáltam az aerobic összes, aktuálisan divatos változatát, sokáig azonban egyetlen mozgásformát sem élveztem, egyikhez sem volt elegendő kitartásom, hosszabb-rövidebb idő után mindegyikre ráuntam.

Rendezvények - Halásztelek

Rendezvények - Halásztelek

További programjaink: mesejátékok, ismeretterjesztő előadások, madárröptetés, vetélkedők, ügyességi játékok Pörgettyűk-forgattyúk a halásztelki Debreczeni családdal, a Pöcök Egyesület kézműves játszóháza; Madárkiállítás és játszóház, Páris Csaba vezetésével; Madáretetők örökbefogadása; 'Mutasd be a madarad!'-Kecskésné Szőts Anna-Mária vezetésével; Mesemondók és felolvasók kuckója További helyszínek: a Tündérkert Óvoda udvara, tornaterme és a Pillangó csoport terme. A programok látogatása ingyenes!

Tuti menü