Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Halásztelek - vendéglátás, szórakozás képes leírás - Halásztelek.tlap.hu
részletek »

Halásztelek - vendéglátás, szórakozás - Halásztelek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: halasztelek.tlap.hu » Halásztelek - vendéglátás, szórakozás
Keresés
Találatok száma - 4 db
Micó Fogadó

Micó Fogadó

Üdvözöljük a Micó fogadó honlapján! 1999-ben családi vállalkozásként alapítottuk vendéglőnket, és azóta is így üzemeltetjük. Éttermünk a város déli külső peremén (Csepelen), az M0-ás körgyűrű halásztelki lejárójától 1 percnyire fekszik. A centrum felöl könnyen és egyszerűen megközelíthető. Kitűnő parkolási lehetőséget biztosítunk autóval, és lóháton érkező vendégeink részére is. Dohányzó illetve nemdohányzó vendégeinknek külön helyiségeket alakítottunk ki. Tavasztól őszig nyitott teraszunk is biztosítja vendégeink kényelmét. Éttermünk bőséges adagokkal, széles ételválasztékkal, kedvező árakkal várja kedves vendégeit. Magyaros jellegű ételeink természetes alapanyagokból készülnek, megőrizve a népies magyar konyha ízeit. Rendezvényterünkben esküvők, családi és céges összejövetelek lebonyolítását vállaljuk 50-60 főig. Szeretettel várjuk önöket a hét minden napján egyszerű, kedves, vendég centrikus kiszolgálással.

Pizzamundiál

Pizzamundiál

Azzal a céllal hoztuk létre az oldalt, hogy még kényelmesebben rendelhessenek éttermünkből a környéken lakó és dolgozó vendégeink. A honlapon a teljes étel és italkínálatunk megtalálható -rendelhető. Kísérje figyelemmel a programok menüpontot, mert mindig sok érdekességgel találkozhat. Mindenfajta visszajelzésre kíváncsiak vagyunk, ezért kérjük, hogy mondja el tapasztalatait az oldallal és az éttermünkkel kapcsolatban itt - természetesen a hozzászólásokat jutalmazzuk! Ha még nem járt itt, jöjjön el, szeretettel várjuk. És, ha itt jár, érkezzen vendégként és távozzon barátként! Létezik-e pizzában ideál? Hm, nem tudni. Azért próbálja ki egyszer nálunk: mundial! A Pizza mundial saját különteremmel rendelkezik, ahol 40 főig vállaljuk rendezvények lebonyolítását. Igény esetén saját, zárt parkolót is tudunk biztosítani. A hagyományos események (bankett, családi jellegű összejövetelek stb.) mellett készséggel adunk helyet üzleti megbeszélések, nagyobb létszámú tárgyalások, árubemutatók és egyéb hivatalos események céljára is.

Sziget Színház

Sziget Színház

A Sziget Színház társulata immár hatodik éve járja az országot darabjaival és mára már évi 150 tájelőadást játszik az ország számos művelődési házában és szabadtéri színpadán, az egészen kicsi helyszínektől olyan nagy színpadokig, mint a szombathelyi és soproni sportcsarnok, tihanyi és bánki szabadtéri színpad, a velencei és városmajori szabadtéri színpad, valamint a Margitszigeti Szabadtéri Színpad.

Településen található látnivalók, szállások és programok

Településen található látnivalók, szállások és programok

Tököl községhez tartozott Hermina major néven. A helybeli bolgárkertészek öntözéses kertészkedéssel foglalkoztak itt. Sok nyaraló épült, amelyekből idővel állandó lakások lettek. Önálló községgé 1950-ben alakult Hermina-telep néven. A Csepel-szigeten 1283-ban említenek egy hasonló nevű települést, ezért 1951-ben a Halásztelek elnevezést kapta.

Tuti menü