Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Halászteleki Cégek képes leírás - Halásztelek.tlap.hu
részletek »

Halászteleki Cégek - Halásztelek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: halasztelek.tlap.hu » Halászteleki Cégek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Halásztelki építőipari cégek jegyzéke

Halásztelki építőipari cégek jegyzéke

Cégek és intézmények körében: A kiadó üzletkötői és telefonmarketing-hálózatán keresztül építőipari tevékenységgel foglalkozó cégek felelős vezetőihez juttatja el az aktuális kiadványokat. Kereskedelmi kamarák részére: Kereskedelmi kamarák részére a megjelenő kiadványokat díjmentesen, postai úton juttatja el. Önkormányzatok részére: Az önkormányzatok beruházási osztályaira díjmentesen egy példányt küldünk.

Könnyűszerkezetes Építési Rendszerek

Könnyűszerkezetes Építési Rendszerek

Fő profilunk a könnyűszerkezetes csarnok építés, csarnokfelújítás. A vevők igénye szerint szerkezetépítéssel, fedéssel, vagy akár teljes generálkivitelezéssel. Vállaljuk családi házak tetőfedését cserepes lemezzel, bádogos szegélyezést és ereszcsatorna szerelést, palatetők felújítását. Ipari létesítmények trapézlemez burkolását, régi és új épületek korcolt fedését.

OK Gép Bt.

OK Gép Bt.

Bádogosgépek, lemezmegmunkáló gépek, kéziszerszámok szakműhelye Halásztelken. A vállalat folyamatos fejlődése köszönhető a gyors, pontos és korrekt munkavégzésnek, a jó kapcsolattartásnak és a vevői kör folyamatos bővülésének. Munkavállalóink nagyban hozzájárulnak a cég sikerességéhez. Feladatainkat szakmailag magasan kvalifikált, emberileg arra alkalmas vezetőkkel és az általuk irányított jól képzett szakmunkásokkal végezhetjük el maradéktalanul, ennek érdekében soha sem mondhatunk le a szakmai színvonal emeléséről. Velük szemben támasztott fő követelmények: megbízhatóság, magas szintű elméleti és gyakorlati ismeretek, megfelelő szakmai múlt és tapasztalat.

Palatinus Fürdőszobaszalon

Palatinus Fürdőszobaszalon

Tevékenységünk családi vállalkozásként indult, különböző típusú padlólapok, falicsempék, szaniterek, szerelvények és fürdőszobai kiegészítők értékesítésével. Az egri központi szalonunkból elindulva Magyarország meghatározó kis- és nagykereskedelmi hálózatává fejlődtünk.

Tuti menü