Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Halásztelki ingatlanok képes leírás - Halásztelek.tlap.hu
részletek »

Halásztelki ingatlanok - Halásztelek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: halasztelek.tlap.hu » Halásztelki ingatlanok
Keresés
Találatok száma - 6 db
Az Ön Ingatlanbrókere

Az Ön Ingatlanbrókere

Dél Pest Megyei Irodánk Halásztelek központjában, a főút közelében illetve, Budapesti irodánk a Belvárosban található ahol kulturált, ügyfélbarát környezetben tanácsadóink - megfelelő képzettség és gyakorlat birtokában egész - Budapest, Dél Pest Megye, Halásztelek, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Tököl, Taksony, Dunaharaszti, Dunavarsány, térségében foglalkoznak ingatlanok eladásával, bérbeadásával.

Halásztelki Ingatlanok

Halásztelki Ingatlanok

Szeretné, ha ügyfelei nem csak az Ingtalannet.hu honlapján tudnának keresni az Ön által meghirdetett ingatlanok között? A 'Saját honlap' funkcióval Ön egy saját honlapot hozhat létre, melyen közzéteheti ingatlanait a már jól bevált kereső funkciókkal, térképes felülettel. Ezek mellett a honlapon keresztül üzeneteket fogadhat, s vállalkozása egyéb részleteit is közzé teheti, mindezt egy helyen.

Használt ingatlan Halásztelek

Használt ingatlan Halásztelek

Az Ingatlan Piactéren ingatlanirodák és magánszemélyek hirdetnek. Utóbbiak részére két hirdetésig a szolgáltatás ingyenes. Az Ingatlan Piactéren több tízezer eladó ingatlan található. Hirdetéseink között van lakás, ház, albérlet, telek, iroda, garázs, kereskedelmi ingatlan. A hirdetés feladásához regisztrálni kell! Magánszemélyeknek 2 hirdetés ingyenes. Ha ennél többet szeretnének feladni, akkor cégként kell regisztrálniuk. Néhány szolgáltatás: korlátlan kép feltöltés, logo, bemutatkozó szöveg feltölthetősége, visszamutató link, napi frissítési lehetőség, háromféle kiemelési lehetőség, kredit kezelés, hirdetés fogadás más adatbázisból XML formátumban.

IF- concept

IF- concept

Az IF- concept korlátolt felelősségű szolgáltató társaság. Fő tevékenységünk az ingatlanok forgalmazása, ingatlanügynöki tevékenység, építő ipari szolgáltatások, teljes körű hiteltanácsadás, ügyintézés, ügyvédi közreműködéssel. Cégünk egy megbízható ingatlanfejlesztő és forgalmazó vállalkozás mely hozzájárul Szigetszentmiklós és környéke fejlődéséhez. Az ingatlanok nyilvántartásba vétele közzététel és a bemutatása ingyenes. Munkatársaink maximális segítséget nyújtanak érdeklődőinknek.

Ingatlan Tájoló

Ingatlan Tájoló

Kereskedő cégként az általunk biztosított ingyenes szolgáltatásokon felül, az összes eladó, kiadó ingatlanját egyetlen bejelentkezéssel meghirdetheti, hirdetéseit bármikor áttekintheti, módosíthatja, illetve törölheti saját, jelszóval védett Adminisztrációs Felületén. Alapszolgáltatásunk egy hirdetési csomag, melyben az Ön által választott számú hirdetést tud folyamatosan kezelni (ld. az alábbi táblázatokat). Amennyiben igénybe kívánja venni szolgáltatásainkat az alábbi megrendelőlapot kitöltve, cégszerűen aláírva juttassa el hozzánk postán, vagy faxon.

Malonyay Kastély

Malonyay Kastély

Az irodák bérelhetőek egyenként vagy pedig egy egységként saját lépcsőházzal. Az irodák mérete: 5 db 72 m2-es és 1 db 92 m2-es. Helyiségek Az irodákhoz márványburkolatú elegáns előtér illetve lépcsők vezetnek. Helyiségek: világos, barátságos irodák, telefonnal és számítógépes kapcsolattal felszerelve. Valamennyi irodához saját teakonyha és mosdó tartozik. A Malonyay Kastély ideális helyszíne lehet exkluzív rendezvényeknek és konferenciáknak. 130 m2-es márványburkolatú, tapétázott, 6 m belmagasságú, elegáns díszterem, reprezentatív előtérrel, az alagsorban gardrobbal, mosdókkal. 3 konferenciaterem -45 és 69 nm. es- ( minden szükséges technikai eszközzel felszerelhető), valamint konyhai catering előkészítő. 11000 m2-es ősparkban, belső gépkocsi parkolókkal. 5 percre a Dunától barátságos vidéki légkörben, 10 percre a tököli repülőtértől, 15 percre a híres TÖRLEY pezsgőgyártól és a hozzátartozó borkatakombáktól és 30 percre Budapesttől.

Tuti menü