Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Halásztelki intézmények képes leírás - Halásztelek.tlap.hu
részletek »

Halásztelki intézmények - Halásztelek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: halasztelek.tlap.hu » Halásztelki intézmények
Keresés
Találatok száma - 4 db
Bocskai István Református Gimnázium

Bocskai István Református Gimnázium

A település az 1990-es évek végére már-már a pénzügyi ellehetetlenülés határára került, mikor az 1998-as önkormányzati választások után döntöttek arról, hogy vagy megyei vagy egyházi fenntartásba adják át az intézményt. Tekintettel arra, hogy a település ragaszkodott az intézmény létezéséhez, s a megyei fenntartás ehhez nem jelentett elég garanciát, az önkormányzat az intézmény s a teljes ingó és ingatlan vagyon református egyházi tulajdonba adásáról határozott

Munkavédelmi tanácsadás és átvilágítás

Munkavédelmi tanácsadás és átvilágítás

Munkánkat a biztonság és a minőség iránti elkötelezettség irányítja. Munkatársaink felkészült munkabiztonsági szakemberek, felsőfokú munkabiztonsági végzettséggel és nagy szakmai gyakorlattal rendelkeznek. A munkabiztonsági szakembernek értenie kellene a gépek biztonságához, a villamossághoz, a veszélyes anyagokhoz, ergonómiához, és pszichológiához is, ilyen univerzális szakember viszont nemigen van, aki minden területen a megfelelő szinten járatos. Cégünknél nem is törekszünk arra, hogy mindenki értsen mindenhez, munkatársaink egy-egy szakterületnek a szakértői, így komplexebben tudjuk teljesíteni megbízóink igényeit.Ha megbíz bennünket, átvizsgáljuk cége munkabiztonsági rendszerét és választ adunk kérdéseire: az átvizsgálás során megvizsgáljuk a meglévő munkabiztonsági dokumentáció megfelelőségét, és az alkalmazott gyakorlatot. Az átvizsgálásról egy jelentést készítünk, melyben összefoglaljuk a munkabiztonsági rendszerükkel kapcsolatos hiányosságokat, gyenge pontokat és javaslatot teszünk a tovább fejlesztési lehetőségekre.

Polgári Takarékszövetkezet

Polgári Takarékszövetkezet

A Polgári Takarékszövetkezet 1972. november 2-án 503 fős taglétszámmal alakult meg, és ma a kelet magyarországi régió legnagyobb szövetkezeti hitelintézete. A takarékszövetkezeti integráció 153 takarékszövetkezete között a legeredményesebb 10 között szerepelünk. 1982 óta folyamatosan nőtt működési területünk.

Ráckevei Földhivatal

Ráckevei Földhivatal

A földhivatal a földügyi, ingatlanügyi szakigazgatási szerv. Feladata az ingatlan-nyilvántartás vezetése, a földmérési, térképészeti tevékenységek, földvédelem, földértékelés hatósági feladatainak ellátása. A földhivatal az ingatlanok és az ingatlanokhoz kötődő jogok és jelentős tények nyilvántartását, ezek változásainak vezetését végzi. Az ingatlanok nyilvántartása és az ország állami alaptérképekkel való ellátása állami alapfeladat. Az ingatlan-nyilvántartás nyilvános, tartalma az ingatlan-nyilvántartási törvény szerint bárki számára megismerhető. Az ingatlan-nyilvántartás a bejegyzett jogokat és tényeket hitelesen tanúsítja, az ingatlan-nyilvántartási térkép az ingatlanokat hitelesen ábrázolja. Az ingatlan-nyilvántartásba jog, vagy jogilag jelentős tény csak az ügyfél kérelmére, vagy hatósági megkeresésre okirat, vagy jogerős hatósági határozat illetve bírósági végzés alapján jegyezhető be. A földhivatali nyilvántartások alapot biztosítanak az ingatlanadó, a statisztika és a műszaki tervezések számára. A földhivatal nyilvános és közhiteles nyilvántartása az ingatlantulajdonosok számára jogbiztonságot nyújt az ingatlan használata, adásvétele, öröklése vagy pénzügyi fedezet biztosítása során.

Tuti menü