Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Halásztelki vállalkozások képes leírás - Halásztelek.tlap.hu
részletek »

Halásztelki vállalkozások - Halásztelek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: halasztelek.tlap.hu » Halásztelki vállalkozások
Keresés
Találatok száma - 11 db
 Halásztelki öntözés Toro Hunter Rain Bird Irritrol

Halásztelki öntözés Toro Hunter Rain Bird Irritrol

Vállalkozásunk gondolata 1998-ban fogalmazódott meg, mivel hasonló helyzetben voltunk, mint most Ön. Családi házat építettünk és a kertünk megépítését megpróbáltuk magunk kivitelezni. Hamarosan rá kellett jönnünk, hogy ez nem is olyan egyszerű. ('ide-oda teszek egy-egy szórófejet, a fákat meg csak el kell ültetni'). A kert fejlődése közben került sor arra, hogy a különböző fák illetve szórófejek rossz helyre kerültek, ennek következtében nagyjából ismét azt a csatateret láttuk házunk körül, mint az építkezés menete alatt. Innen származott az ötlet, hogy segítsünk azoknak az embereknek, akik még, ha maguk is akarják kivitelezni az öntözést vagy a kertépítést, akkor is tudjanak kitől tanácsot, segítséget és biztatást kapni. Vállalkozásunk kezdetekben csak öntözéstechnikával foglalkozott. A Magyarországon ismert és elterjedt márkák megismerése után (TORO, HUNTER, RAIN BIRD, NELSON, RAIN, Irritrol) a két vezető márkánál az ismereteinket addig bővítettük, míg ezt oklevél formájában is fel tudjuk mutatni. A folyamatos megkeresés és kéréseknek köszönhetően bővítettük a vállalkozásunkat kezdetben a tóépítésre, kertrendezés, kert tervezés és a központi porszívó telepítésére. A kertel kapcsolatos olyan munkákra, megszereztük a legmegbízhatóbb partnereket, akikért garanciát tudunk vállalni.(kerti kiülök, térkövezés, kert kapuk automatizálása stb.)

Cascade Engineering Europe Kft.

Cascade Engineering Europe Kft.

Vállalatunk kiemelkedő szakértelemmel rendelkezik műanyag fröccsöntött alkatrészek gyártása és összeszerelése, valamint a szerszámgyártás területén. Ennek köszönhetően vezető szerepet töltünk be az autóipar e szegmensében, melyet elégedett partnerek bizonyítanak Európa szerte.

Csőfek Kft

Csőfek Kft

Babarcai András cégtulajdonos-ügyvezető 1994-ben magánvállalkozóként kezdte mélyépítésben kivitelezői tevékenységét. A csőfek Kft-t 2001. januárjában alapította a magánvállalkozásból. A céget korrekt, I. osztályú munkavégzés, megbízhatóság jellemzi. Társaságunk a következő kivitelezési munkákra vállalkozik: ivóvízvezeték építés, rekonstrukció szennyvízcsatorna építés, rekonstrukció gravitációs csatorna (beton, KGPVC) nyomóvezeték (KMPVC, KPE) csapadékvíz-elvezető csatorna építés, rekonstrukció vízelvezető nyílt árok rendszerek készítése útépítés, térburkolás gépi földmunka kőművesmunkák, burkolások

Dr. Szakács Endre - Állatorvos

Dr. Szakács Endre - Állatorvos

Munkánk során minőségi oltóanyagokkal és gyógyszerekkel a szakma szabályainak meg- felelő protokollokkal dolgozunk, hogy a lehetséges kockázatokat és mellékhatásokat a legkisebbre csökkentsük. Amennyiben kedvencének olyan beavatkozásra van szüksége, amit itt helyben mi nem tudunk megoldani, akkor kiváló felszereltséggel és az adott szakterületen szakképzettséggel rendelkező kollégához irányítjuk betegeinket. A laboratóriumi vizsgálatokat csak akkreditált laboratóriumokban végeztetjük. Rendelőnkben a betegségek lehetséges megelőzésére nagy hangsúlyt helyezünk.

Egyedi kerti díszek, szobrok

Egyedi kerti díszek, szobrok

Társaságunk műkőből készült szobrok, vázák, szökőkutak, lámpák, figurák, kerti dísztárgyak forgalmazásával foglalkozik. Országunkban egyedülálló kertberendezési és kert díszítési tárgyak szakkereskedése, mely közvetlen önnek ajánlja egyedi- exkluzív, termékeit legkedvezőbb áron juthat kerti bútorokhoz és kerti dísz szobrokhoz., kerti dísztárgyakhoz. Sokszor gondban vagyunk, milyen ajándékkal is lepjük meg ismerősünket, kollégánkat, barátainkat vagy szeretteinket valamely fontos ajándékozási esemény például Karácsony, születésnap, névnap, esküvő, nászajándék, vagy Valentin nap, esetleg Húsvét stb. bekövetkeztekor. Termékeink nem mindennapi, ajándéktárgyak, dísztárgyak, szobrok, oszlopok, figurák, szökőkutak, csobogok, nagyméretű kaspók virágtartók. Országunkban egyedülálló kerti különlegességek. A kertszerelmeseinek nálunk biztos találsz ámulatba ejtő ajándék megoldást.

Gazdabolt

Gazdabolt

Üdvözöljük honlapunkon! A megszokott minőséggel, folyamatosan bővülő kínálattal, akciókkal várjuk Önt üzletünkben! Kínálatunkról, árainkról, aktuális akcióinkról érdemes rendszeresen tájékozódnia honlapunkon! Kérdéseivel keressen minket telefonon, e-mailen, munkatársaink készséggel nyújtanak segítséget Önnek! Istenes Miklós tulajdonos Gazdabolt és bádogos szaküzlet Cím: Halásztelek, II. Rákóczi Ferenc út 58/a.

Húskirály

Húskirály

A Csepel-sziget három legolcsóbb és legszínvonalasabb húsboltja található Halásztelken és Taksonyban, mely széles áruválasztékával várja kedves régi és új vásárlóit, állandó akciókkal, termelői árakon. Kérem látogasson el egyik üzletünkbe, hogy meggyőződjön széles választékunkról.

Mér-Véd Kft vagyonvédelmi rendszer

Mér-Véd Kft vagyonvédelmi rendszer

Cégünk 2002-ben alakult, tagja a Személy, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamarának és rendelkezik Rendőrhatósági engedéllyel, ami a biztonságtechnikai rendszerek telepítéséhez szükséges.Az általunk használt eszközök magas minőségi kategóriába tartoznak és rendelkeznek szakhatósági minősítésekkel.Szolgáltatásaink sokrétűek lakások, irodák, üzletek és középületek biztonságtechnikai rendszereinek tervezésével, telepítésével, karbantartásával és javításával foglalkozunk.

Munkavédelmi tanácsadás

Munkavédelmi tanácsadás

Munkánkat a biztonság és a minőség iránti elkötelezettség irányítja. Munkatársaink felkészült munkabiztonsági szakemberek, felsőfokú munkabiztonsági végzettséggel és nagy szakmai gyakorlattal rendelkeznek. A munkabiztonsági szakembernek értenie kellene a gépek biztonságához, a villamossághoz, a veszélyes anyagokhoz, ergonómiához, és pszichológiához is, ilyen univerzális szakember viszont nemigen van, aki minden területen a megfelelő szinten járatos. Cégünknél nem is törekszünk arra, hogy mindenki értsen mindenhez, munkatársaink egy-egy szakterületnek a szakértői, így komplexebben tudjuk teljesíteni megbízóink igényeit.

Hirdetés
Számítástechnika szaküzlet és szerviz

Számítástechnika szaküzlet és szerviz

Halásztelken található szaküzletünkben széles áruválasztékkal, műszaki szaktanácsadással, kulturált környezettel, valamint gyors, szakszerű és udvarias kiszolgálással várjuk magán és céges partnereinket. Szerviz A számítógépek összeállítását, a vevő igényeit maximálisan figyelembe véve, saját üzletünkben végezzük el. Ugyanitt történik a javítás és tesztelés, Nagy hangsúlyt fektetünk a hardver eszközök ár / minőség viszonyára. Garancia Számítógép részegységeink többségére 1-3 éves, saját szervizünkben biztosított jótállást vállalunk. Esetleges meghibásodás esetén nálunk nem kell várnia heteket a javításra. A problémákat a lehető legrövidebb idő alatt, általában 2-4 napon belül megoldjuk. Minőség Folyamatos teszteléssel szűrjük ki a magyar piacon jelen lévő igen olcsó, de gyenge minőségű alkatrészeket. Kizárólag az évek folyamán megismert és korrekt beszállítókkal dolgozunk. Véleményünk szerint legjobb reklám, ha szájhagyomány útján terjed hírnevünk.

Tatár Pékség Kft

Tatár Pékség Kft

Társaságunk, a Tatár Pékség Kft. 1981-ben alakult, tevékenységünket kisipari keretek között, meleg üzemű pékáru előállításával kezdtük. A nyugati sütőipar fejlődését látva 90-es évek elején elsők között kezdtünk gyártani Magyarországon gyorsfagyasztott péksüteményeket. A fagyasztott pékáru sikereit látva, felhagytunk a meleg üzemű termeléssel, áttértünk kizárólag fagyasztott élelmiszer előállításra. Ennek megfelelően alakítottuk ki gyártási, tárolási és szállítási hátterünket, feltételeinket.

Tuti menü