Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hasznos Információk képes leírás - Halásztelek.tlap.hu
részletek »

Hasznos Információk - Halásztelek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: halasztelek.tlap.hu » Hasznos Információk
Keresés
Találatok száma - 12 db
Biztosítás

Biztosítás

Üdvözlöm önt a My&My Car Biztosítás Közvetítö Kft. weboldalán! Köszönöm érdeklődését. Bízom benne, hogy az oldalunkon található tartalmak felkeltik, ill. megerősítik bizalmát társaságunk iránt. Cégünk biztosítás kötéssel és okmányirodai ügyintézéssel foglalkozik, 2008-ban alakult, de előtte több mind 8 évig egyéni vállalkozó formában dolgoztunk, több-száz elégedett ügyféllel. Amennyiben ügyfeleink biztosítást kívánnak kötni nem a biztosítókat keresik meg külön-külön, hanem minket és mi segítünk a 15 biztosító ajánlatai közül kiválasztani az ügyfél számára a legmegfelelőbbet. Kösse meg velünk kötelező gépjármű biztosítását, vagy casco biztosítását és biztos lehet benne, hogy a legolcsóbb díjú biztosítást fogja megkötni! A biztosítótársaságok díjai között - azonos feltételek mellett - akár több tízezer forintnyi különbség is lehet.

Csepel szigetről

Csepel szigetről

Múltunk, történelmünk nem könyvekben, előadásokon létező elképzelt valóság, leírt szöveg csupán. Hanem élő, remélő, szerető, harcoló, hús-vér emberek, őseink, elődeink története. Látványos bemutatókon át igyekszünk szemléltetni az egykor élt emberek életét, ruházatát, viselkedését. Nagyszabású látványos bemutatók: Íjászverseny, Lovasíjász bemutató Lovasbemutató, Lovas játékok, Csikós bemutató, Baranta-tradicionális magyar harcművészet, Solymász bemutató, Történelmi játék bemutató, Népzenészek, Néptáncosok. Kézműves bemutatók: Autentikus kézművesség interaktív bemutatása munka közben: Kovács, Bőrműves, Fafaragó, Fazekas, Kosárfonó, Rovásírás, Népi játékok és még sok más.

Dumcsizzunk Halásztelekről! Kendőzetlenül.

Dumcsizzunk Halásztelekről! Kendőzetlenül.

Nekünk Halásztelek az otthonunk. Szeretnénk ha szebb, és tisztább lenne. Mindenféle értelemben. Olyan kisváros, ahol jól érezheti magát mindenki. Halásztelken nincs olyan hivatalos fórum, ahol elmondhatnánk azt, mit szeretnénk, vagy mi az ami nem tetszik..

Festőművész

Festőművész

1965 január 14-én születtem. Gyerekkorom óta szabadidőmben mindig szerettem rajzolni.Tanáraim korán felfigyeltek kézügyességemre és próbáltak ez irányba is terelgetni, azonban komolyabban csak 1999. óta foglalkozom festéssel. Első képeim - ismerőseim körében elér - sikerein felbuzdulva, jelentkeztem a Független Magyar Szalon képzőművészeti Egyesületbe, melynek a 2000.évtől tagja vagyok. Első nyilvános kiállításon 2000. szeptemberében a Pataky Művelődési Központban mutatkoztam be, valamint 7 képem Halásztelken egy étteremben vannak kiállítva.

Gyermekjóléti szolgálat

Gyermekjóléti szolgálat

Magyar Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálatok Országos Egyesülete. Célunk a Magyarországon családsegítő- és gyermekjóléti alapszolgáltatásokban dolgozó szakemberek szakma-politikai érdekvédelmének biztosítása a partnerség és a részvétel elvét szem előtt tartva!

Halásztelek biztosítási statisztikai adatai

Halásztelek biztosítási statisztikai adatai

A diagram azon halászteleki ügyfeleink nemenkénti megoszlását mutatja, akik kötelező és casco biztosítást kötöttek oldalunkon. A diagram mutatja céges ügyfeleinket is, vagyis azon ügyfeleinket, akik biztosítási szerződésük megkötésekor szerződőnek cégüket adták meg. Megtalálható még az oldalon a halásztelki Autóbiztosítási , utasbiztosítási és a jövedelemkiesési statisztikai adatok is. További városok adatiból is keresgélhetünk

Halásztelek időjárás

Halásztelek időjárás

Hamarosan indul orvosmeteorológiai előrejelzésünk! Mi az az orvosmeteorológia? Az orvosmeteorológia az időjárás és az éghajlat egészséget megterhelő negatív hatásait kutató tudományág. Fontos látni, hogy az orvosmeteorológia elsősorban a káros hatásokra koncentrál. Az orvosmeteorológia ugyanakkor része egy nagyobb tudományágnak az orvosi klimatológiának, amely az éghajlat, valamint az időjárás emberekre gyakorolt hatását vizsgálja.

Halásztelek ismertető, turisztikai információk

Halásztelek ismertető, turisztikai információk

Halásztelek oldalunkat folyamatosan fejlesztjük. Ezen az oldalon rövidesen megtalálhatja Halásztelek látnivalóit, nevezetességeit, illetve programajánlatokat Halászteleken. Addig tekintse meg Halásztelek környéki programokat és a szintén Halásztelek közelében található látnivalókat! Válasszon színvonalas, kedvező árú szállást Halászteleken, vagy Halásztelek környezetében található települések egyikén!

Idesüss reklámújság

Idesüss reklámújság

Az újság 1990 óta jelenik meg rendszeresen, Budapest Csepel-szigeti agglomerációjában, postaládás terjesztéssel. Ez Szigetszentmiklós (Lakihegy), Halásztelek, Szigethalom és Tököl településeket jelenti, mely városok összlakossága egy nagyobb fővárosi kerület népességének megfelelő. Fel szeretném hívni figyelmét a más, hasonló kiadványokhoz képest igen nagy számú apróhirdetésre, mely jelzi, hogy az újságot rendszeresen kapja és olvassa a lakosság.

Hirdetés
Községi Könyvtár

Községi Könyvtár

Ha regisztrálsz, a ikonnal a kedvenceddé teheted a könyvtárakat, amelyekbe be vagy iratkozva. Ha a portál és a könyvtárad is támogatja ezt a lehetőséget, a kölcsönzéseidet itt, egy helyen tarthatod nyilván.Emellett a főoldalon értesülhetsz a híreikről, eseményeikről.

Sziget Taxi

Sziget Taxi

Sziget Taxi - Várjuk kedves megrendelőink hívását 06-23 óráig Előrendeléssel nonstop. Tarifahatáron túl is szimpla tarifa. Állunk rendelkezésükre személy taxi szolgáltatásunkkal. Minden csomagot elszállítunk, ami egy személyautó csomagterében elfér, és nem minősül veszélyes árunak.

Szuperinfó információs hetilap

Szuperinfó információs hetilap

A Szigetszentmiklós-Kis-Duna Mente Szuperinfó hetente megjelenő ingyenes információs hetilap, az országos lefedettséggel rendelkező laphálózat tagja. 1990 óta - állunk hirdetőink és olvasóink szolgálatában. Sok éves múlttal, tapasztalattal, munkával és a folyamatosan változó piaci igények és elvárások követésével a térség legismertebb ingyenes hetilapjává váltunk. A Szuperinfó a helyi, kistérségi szinten jelentkező kereskedelmi és közérdekű információk közzétételére biztosít lehetőséget, ugyanakkor - mint országos laphálózat tagja - szerkesztőségünk országos megjelenést is tud biztosítani hirdetőinek. Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Taksony lakossága postaládákba terjesztve, Lakihegy, Halásztelek, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Ráckeve, Dunavarsány lakossága pedig szórólapként jut hozzá újságunkhoz. oldalunkon pedig legfrissebb számunk bárki számára már péntek reggeltől olvasható. A Szuperinfó bejegyzett hetilap, kiválóan alkalmas kereskedelmi információk, közlemények, pályázatok, lakossági közérdekű információk közzétételére. Lapunk külleme a piaci igények mellett a tartalomhoz is igazodik. Fő szempont, hogy valamennyi hirdetőnk igényét ki tudjuk elégíteni, legyen az néhány soros apró- vagy akár egész oldalas hirdetés.

Tuti menü