Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Halásztelek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Halásztelek képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: halasztelek.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 82 db
 Halásztelek Térkép

Halásztelek Térkép

Utcaszintű Halásztelek térkép. Tetszőlegesen nagyítható, címkereső és útvonaltervező funkcióval, valamint a település nevezetes helyeinek kijelzésével.Halásztelek térképe - Halásztelek: Minden, amit Halásztelekről érdemes tudni itt egy csokorban megtalálható!

 Halásztelki öntözés Toro Hunter Rain Bird Irritrol

Halásztelki öntözés Toro Hunter Rain Bird Irritrol

Vállalkozásunk gondolata 1998-ban fogalmazódott meg, mivel hasonló helyzetben voltunk, mint most Ön. Családi házat építettünk és a kertünk megépítését megpróbáltuk magunk kivitelezni. Hamarosan rá kellett jönnünk, hogy ez nem is olyan egyszerű. ('ide-oda teszek egy-egy szórófejet, a fákat meg csak el kell ültetni'). A kert fejlődése közben került sor arra, hogy a különböző fák illetve szórófejek rossz helyre kerültek, ennek következtében nagyjából ismét azt a csatateret láttuk házunk körül, mint az építkezés menete alatt. Innen származott az ötlet, hogy segítsünk azoknak az embereknek, akik még, ha maguk is akarják kivitelezni az öntözést vagy a kertépítést, akkor is tudjanak kitől tanácsot, segítséget és biztatást kapni. Vállalkozásunk kezdetekben csak öntözéstechnikával foglalkozott. A Magyarországon ismert és elterjedt márkák megismerése után (TORO, HUNTER, RAIN BIRD, NELSON, RAIN, Irritrol) a két vezető márkánál az ismereteinket addig bővítettük, míg ezt oklevél formájában is fel tudjuk mutatni. A folyamatos megkeresés és kéréseknek köszönhetően bővítettük a vállalkozásunkat kezdetben a tóépítésre, kertrendezés, kert tervezés és a központi porszívó telepítésére. A kertel kapcsolatos olyan munkákra, megszereztük a legmegbízhatóbb partnereket, akikért garanciát tudunk vállalni.(kerti kiülök, térkövezés, kert kapuk automatizálása stb.)

Ábrahám és Társa Építő Bt

Ábrahám és Társa Építő Bt

Cégünk több, mint tíz éve eredményesen működik. Számos referenciával és termelési tapasztalattal rendelkezünk. Társaságunk tevékenységi köre: Épületgépészeti tervezés: víz-, csatorna, gáz-, fűtés,- hűtés-, és légtechnika. Családi házak komplett kivitelezését vállaljuk 1000 m2-es nagyságrendig, Budapesten és déli vonzáskörzetében. Teljes körű építés, burkolás; Villany-, víz-, fűtésszerelési munkák kivitelezése-javítása, karbantartása.

Árpád-házi Szent Erzsébet templom

Árpád-házi Szent Erzsébet templom

Tekintse meg látnivaló ajánlónkat Halásztelek településen templom kategóriában. A magyar organikus építészet egyik jelentős alkotása, az 1980-as években készült el Csete György tervei alapján. Az épület ősi magyar sátorforma, szimbolizálva ezzel az égbolt és a föld találkozását. A keresztelő pult és a papi szék gótikus elemeket tartalmaz, az oltár pedig rendhagyóan kör formájú. A tér belső elrendezésénél az aranymetszés szabályait alkalmazták. A település központjában áll.

Az Ön Ingatlanbrókere

Az Ön Ingatlanbrókere

Dél Pest Megyei Irodánk Halásztelek központjában, a főút közelében illetve, Budapesti irodánk a Belvárosban található ahol kulturált, ügyfélbarát környezetben tanácsadóink - megfelelő képzettség és gyakorlat birtokában egész - Budapest, Dél Pest Megye, Halásztelek, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Tököl, Taksony, Dunaharaszti, Dunavarsány, térségében foglalkoznak ingatlanok eladásával, bérbeadásával.

Biztosítás

Biztosítás

Üdvözlöm önt a My&My Car Biztosítás Közvetítö Kft. weboldalán! Köszönöm érdeklődését. Bízom benne, hogy az oldalunkon található tartalmak felkeltik, ill. megerősítik bizalmát társaságunk iránt. Cégünk biztosítás kötéssel és okmányirodai ügyintézéssel foglalkozik, 2008-ban alakult, de előtte több mind 8 évig egyéni vállalkozó formában dolgoztunk, több-száz elégedett ügyféllel. Amennyiben ügyfeleink biztosítást kívánnak kötni nem a biztosítókat keresik meg külön-külön, hanem minket és mi segítünk a 15 biztosító ajánlatai közül kiválasztani az ügyfél számára a legmegfelelőbbet. Kösse meg velünk kötelező gépjármű biztosítását, vagy casco biztosítását és biztos lehet benne, hogy a legolcsóbb díjú biztosítást fogja megkötni! A biztosítótársaságok díjai között - azonos feltételek mellett - akár több tízezer forintnyi különbség is lehet.

Bobcat munkák

Bobcat munkák

Több éves szakmai tapasztalattal, igény esetén referenciákkal vállalok mindenfajta gépi földmunkát Bobcat homlokrakodó gépemmel, korrekt áron, gyorsan, pontosan, referenciákkal. Az évek során, a növekvő igényeknek megfelelően számos szerelékkel bővítettem a szolgáltatásaimat: homlokrakodó kanál bontókalapács mély ásó szerelék (30, 40, 50-es kanál) raklapvilla hótolólapát

Bocskai István Református Gimnázium

Bocskai István Református Gimnázium

A település az 1990-es évek végére már-már a pénzügyi ellehetetlenülés határára került, mikor az 1998-as önkormányzati választások után döntöttek arról, hogy vagy megyei vagy egyházi fenntartásba adják át az intézményt. Tekintettel arra, hogy a település ragaszkodott az intézmény létezéséhez, s a megyei fenntartás ehhez nem jelentett elég garanciát, az önkormányzat az intézmény s a teljes ingó és ingatlan vagyon református egyházi tulajdonba adásáról határozott

Bolgárok Halásztelken

Bolgárok Halásztelken

A Magyarországi Bolgárok Egyesületét (MBE) a Magyarországon élő bolgár kertészek alapították 1914-ben. 1914. július 27-én Lazar Ivanov kezdeményezésére egy 17 tagú szervezőbizottság elhatározza, hogy megalapítja a Magyarországi Bolgárok Egyesületét, és aláírásgyűjtést kezd tagok toborzására. 6 nap alatt 170-en jelentkeznek, és összesen 4345 arany-koronát adnak össze. 1914. augusztus 2-án összehívják az alapító közgyűlést. A Sztefan Gjokov által javasolt alapszabályt egyhangúlag elfogadják, és megválasztják az első elnökséget Lazar Ivanov vezetésével. Dimitar Dimitrov, az egyesület házigazdája átengedi a Lónyai u. 11. sz. alatti lakását az egyesületi klub céljaira. 1916 májusában összehívják a kolónia gyűlését, amelyen elhatározzák, hogy alapot hoznak létre az iskola és a templom felépítésére. 1923-ban Miskolcon megnyílik az iskola és a kápolna. 1932-ben a kolónia adományaiból felépül a budapesti Szent Cirill és Szent Metód Bolgár Pravoszláv Templom, 1953-ban pedig elkezdődik a gyűjtés a bolgár művelődési ház felépítésére. 445 család összesen 2 725 000 forintot adományoz e célra. A művelődési ház 1957 őszén nyílik meg, 1982-ben pedig megnyitja kapuit a szállodarészleg és az étterem. Az Egyesület alapvető célja a Magyarországon élő bolgár nemzetiségű emberek hagyományainak megőrzése, ápolása, és a magyarországi bolgárok kultúrájának szélesebb körben való elterjesztése.

Hirdetés
Cascade Engineering Europe Kft.

Cascade Engineering Europe Kft.

Vállalatunk kiemelkedő szakértelemmel rendelkezik műanyag fröccsöntött alkatrészek gyártása és összeszerelése, valamint a szerszámgyártás területén. Ennek köszönhetően vezető szerepet töltünk be az autóipar e szegmensében, melyet elégedett partnerek bizonyítanak Európa szerte.

Csepel

Csepel

Csepel, Budapest XXI. kerülete a pesti síkság, a budai hegyek, és a Tétényi fennsík találkozásánál a Csepel - sziget északi részén helyezkedik el, a Duna és a Soroksári Duna-ág által határoltan. Közvetlen szomszédságban áll a XX., a IX. kerülettel, s a Duna másik oldalán a XXII. és a XI. kerülettel, délről pedig Szigetszentmiklóssal. A kerület 1950. január 1. óta tartozik a fővároshoz. Korábban város, előtte az ország legnépesebb faluja volt. Már a honfoglalás korában ismert település. Az első okleveles emlék 1138. szeptember 3-án keletkezett, mely Csepelt jobbágyközségként említi. Az évszázadok során a történelmi viharok elől elmenekült a lakosság. A falu újra telepítésére 1712-ben került sor. Az 1838-as tavaszi jeges ár elpusztította Csepelt. Újjáépítéskor magasabb fekvésű területet - a mai Ady Endre, Kiss János altábornagy, Karácsony Sándor és Láng Kálmán utcával határolt részt - jelölték ki. Ekkortól már jelentősen befolyásolta a község életét a közeli, erőteljesen fejlődő Buda és Pest, majd az egyesült főváros.

Csepel Képességfejlesztő Játszóház

Csepel Képességfejlesztő Játszóház

Komplex, szakszerű fejlesztő pedagógiai vizsgálat Játékos tesztekkel feltérképezzük képességprofilját, kiszűrjük az esetleges problémák jeleit: például megkésett mozgás-, beszédfejlődés, diszlexia, diszkalkúlia, diszgráfia, figyelemzavar. A mindössze 60 perces játékos vizsgálat során számtalan részképesség működését figyeljük meg (pl. auditív diszkrimináció, szem-kéz koordináció stb.) Objektív képet nyerünk gyermekéről mind a négy funkcióterületen (kognitív funkciók, mozgás, beszéd, szociális érettség).

Csepel szigetről

Csepel szigetről

Múltunk, történelmünk nem könyvekben, előadásokon létező elképzelt valóság, leírt szöveg csupán. Hanem élő, remélő, szerető, harcoló, hús-vér emberek, őseink, elődeink története. Látványos bemutatókon át igyekszünk szemléltetni az egykor élt emberek életét, ruházatát, viselkedését. Nagyszabású látványos bemutatók: Íjászverseny, Lovasíjász bemutató Lovasbemutató, Lovas játékok, Csikós bemutató, Baranta-tradicionális magyar harcművészet, Solymász bemutató, Történelmi játék bemutató, Népzenészek, Néptáncosok. Kézműves bemutatók: Autentikus kézművesség interaktív bemutatása munka közben: Kovács, Bőrműves, Fafaragó, Fazekas, Kosárfonó, Rovásírás, Népi játékok és még sok más.

Cserépkályha- és Kandallóépítő Mester

Cserépkályha- és Kandallóépítő Mester

Ifj. Hevesi Sándor vagyok , Cserépkályha- és Kandallóépítő Mester. Feleségemmel együtt vezetem a vállalkozásunkat. A Kandalló Hungária Bt. 1996.január 01-én alakult családi vállalkozás. A szakmai háttér 1989-ig nyúlik vissza. Kandallók,bel- és kültéri kemencék (kenyér-,pizza-,hússütők), cserépkályhák,csempekandallók,kerti grillek,bográcsozók egyedi tervezésével,kivitelezésével foglalkozunk. Kandallóinkat,kemencéin ket, kályháinkat és grillezőinket a megrendelő és a hely igényeinek megfelelően tervezzük,a megfelelő műszaki ismeretek és elvek figyelembevételével. Dolgozunk csempével,kővel,márvánnyal,téglával,grán ittal. Továbbá tűztérbetétek forgalmazásával is foglalkozunk. Több gyártóval állunk kapcsolatba mind tűzterek,mind csempék terén. Vállalunk kandalló javítást és bekötést is és cserépkályha átrakást,javítást. Fontosnak tartjuk a megrendelők elégedettségét ,így munkáinkat úgy tervezzük és kivitelezzük,mintha magunknak építenénk. Kémény szaktanácsot és egyéb fontos információt nyújtunk ügyfeleinknek a levegőpótlásról is írásban,melyet már az építkezés tervezése folyamán érdemes kérni tőlünk. Munkáinkat helyszíni felméréssel indítjuk,mert az építési helyszínt látni kell. A tervrajz nem minden esetben elég,mivel tapasztalataink szerint általában a kandalló építési fázisáig már az építési helyszínek módosulnak.

Csőfek Kft

Csőfek Kft

Babarcai András cégtulajdonos-ügyvezető 1994-ben magánvállalkozóként kezdte mélyépítésben kivitelezői tevékenységét. A csőfek Kft-t 2001. januárjában alapította a magánvállalkozásból. A céget korrekt, I. osztályú munkavégzés, megbízhatóság jellemzi. Társaságunk a következő kivitelezési munkákra vállalkozik: ivóvízvezeték építés, rekonstrukció szennyvízcsatorna építés, rekonstrukció gravitációs csatorna (beton, KGPVC) nyomóvezeték (KMPVC, KPE) csapadékvíz-elvezető csatorna építés, rekonstrukció vízelvezető nyílt árok rendszerek készítése útépítés, térburkolás gépi földmunka kőművesmunkák, burkolások

Dr. Szakács Endre - Állatorvos

Dr. Szakács Endre - Állatorvos

Munkánk során minőségi oltóanyagokkal és gyógyszerekkel a szakma szabályainak meg- felelő protokollokkal dolgozunk, hogy a lehetséges kockázatokat és mellékhatásokat a legkisebbre csökkentsük. Amennyiben kedvencének olyan beavatkozásra van szüksége, amit itt helyben mi nem tudunk megoldani, akkor kiváló felszereltséggel és az adott szakterületen szakképzettséggel rendelkező kollégához irányítjuk betegeinket. A laboratóriumi vizsgálatokat csak akkreditált laboratóriumokban végeztetjük. Rendelőnkben a betegségek lehetséges megelőzésére nagy hangsúlyt helyezünk.

Dumcsizzunk Halásztelekről! Kendőzetlenül.

Dumcsizzunk Halásztelekről! Kendőzetlenül.

Nekünk Halásztelek az otthonunk. Szeretnénk ha szebb, és tisztább lenne. Mindenféle értelemben. Olyan kisváros, ahol jól érezheti magát mindenki. Halásztelken nincs olyan hivatalos fórum, ahol elmondhatnánk azt, mit szeretnénk, vagy mi az ami nem tetszik..

Tuti menü