Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Halásztelek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Duna - Halásztelek [2. oldal]
részletek »

Halásztelek képes leírás: Duna - Halásztelek [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: halasztelek.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 82 db
Duna vízitúrák

Duna vízitúrák

Budapest déli határától mindössze 5 km-re már meglepő természeti szépségekkel találkozhat, aki kenuba ül velünk. A Soroksári / Ráckevei Duna a Csepel sziget keleti oldalán húzódik. A folyót mindkét végén zsilipekkel zárják ezért gyakorlatilag állóvíz, ami kitűnő feltételeket teremt az állat- és növényvilágnak, és nem utolsó sorban a kenusoknak is. Állóvíz jellege miatt a kezdőknek különösen alkalmas arra, hogy ráeszméljenek: vízitúrázni öröm és boldogság!A Soroksári Duna 57 km hosszan folydogál a Csepel-sziget mellett. A folyót jó néhány kisebb zátony, sziget, nádas csoport tarkítja, melyek vadkacsáknak, szárcsáknak, teknősöknek teremtenek kedvező életfeltételeket annak ellenére, hogy a Budapest alatti folyó vízminősége nem éppen számít első osztályúnak. A víz szép környezetét és pezsgő élővilágát a budapestiek közül is sokan felismerték, ezért rengeteg nyaraló, hétvégi ház, horgász állás épült a Soroksári Duna két partján.

Edzőtáborok

Edzőtáborok

Az oldal létrejöttének célja, hogy azt az űrt pótolja amely eddig a hazai internetes oldalak közül hiányzott, elősegítse és valódi segítséget nyújtson az edzőtábort szervező edzők, sportvezetők, edzőtáborozó sportegyesületek, edzők számára plusz költségek nélkül, hiteles információkat nyújtva, partnereink közül igényeiknek és szempontjaiknak megfelelő helyszín kínálatával, kiválasztásával segítsük munkájukat, több partnerünknél - egyedülálló módon - egyedi kedvezményekben részesülhetnek egy-egy tábor, felkészülés alkalmával, így ha akár csak csekély mértékben is, de csökkenthetik edzőtábor költségeiket. Főként amatőr, utánpótlás és szabadidősport egyesületeknek, csapatoknak, tánckluboknak, diáksportköröknek kínál ideális táborozási lehetőségeket, megoldásokat honlapunk, de profi egyesületek számára is tudunk megfelelő helyszíneken közreműködni edzőtábor szervezésében, folyamatosan bővülő szolgáltatásainkkal. Az elmúlt évben több amatőr és profi egyesület szervezte velünk éppen aktuális edzőtáborát, mely számunkra az igazi referenciát jelenti, hogy többen már visszatérő Ügyfeleink, melyet ezúton is köszönünk nekik!

Egyedi kerti díszek, szobrok

Egyedi kerti díszek, szobrok

Társaságunk műkőből készült szobrok, vázák, szökőkutak, lámpák, figurák, kerti dísztárgyak forgalmazásával foglalkozik. Országunkban egyedülálló kertberendezési és kert díszítési tárgyak szakkereskedése, mely közvetlen önnek ajánlja egyedi- exkluzív, termékeit legkedvezőbb áron juthat kerti bútorokhoz és kerti dísz szobrokhoz., kerti dísztárgyakhoz. Sokszor gondban vagyunk, milyen ajándékkal is lepjük meg ismerősünket, kollégánkat, barátainkat vagy szeretteinket valamely fontos ajándékozási esemény például Karácsony, születésnap, névnap, esküvő, nászajándék, vagy Valentin nap, esetleg Húsvét stb. bekövetkeztekor. Termékeink nem mindennapi, ajándéktárgyak, dísztárgyak, szobrok, oszlopok, figurák, szökőkutak, csobogok, nagyméretű kaspók virágtartók. Országunkban egyedülálló kerti különlegességek. A kertszerelmeseinek nálunk biztos találsz ámulatba ejtő ajándék megoldást.

Esküvői és alkalmi ruhaszalon

Esküvői és alkalmi ruhaszalon

Szalonunkban az öltönyök széles választékával várjuk az érdeklődőket. Speciális alkalmi díszítéses vőlegény öltözék. A násznép férfitagjainak a legújabb trendnek megfelelő szín és fazon öltönyök. A kiegészítőkért sem kell fáradozni nálunk a nyakkendőtől a cipőig mindent megtalál. Kínálatunk magáért beszél. Kérem látogasson el boltunkba, hogy mindenről személyesen is meggyőződjön Szeretettel várjuk!

Fa-zon Bútor Kft

Fa-zon Bútor Kft

Asztalosműhelyünkben: laminált, MDF, tömör fa és furnérozott bútorok készülnek. Hozzon saját ötletet vagy kérje a Bútor Kft. lakberendezőjének segítségét, legyen szó akár: A nálunk rendelt bútor árában benne van a lakberendezői tanácsadás, a helyszínre szállítás és az összeszerelés díja is. Bútorainkra 2 éves garanciát biztosítunk! Bútor Kft. virtuális konyhastúdiójában beépíthető konyhai készülékeket rendelhet rövid átfutási idővel, házhoz szállítva.

Fakívágás

Fakívágás

Szolgáltatásunk azért jött létre, hogy megóvjuk a lakosságot a közterületeken, ill. kertekben található, korhadt, öreg, odvas, elhalt, veszélyes fák okozta balesetektől, kellemetlenségektől. Vállaljuk fák szakszerű, alpin technikával történő bontását, gallyazását. A kivágott fákat, leszegett ágakat, gallyakat, lombokat természetesen nem hagyjuk parlagon heverni, vállaljuk a keletkezett zöld hulladék rakodását, elszállítását, gyökér kiszedését. Várjuk magánszemélyek és közületek jelentkezését is, elsősorban Budapesten és környékén. Forduljanak bizalommal a Profi Fakivágás csapatához!

Festőművész

Festőművész

1965 január 14-én születtem. Gyerekkorom óta szabadidőmben mindig szerettem rajzolni.Tanáraim korán felfigyeltek kézügyességemre és próbáltak ez irányba is terelgetni, azonban komolyabban csak 1999. óta foglalkozom festéssel. Első képeim - ismerőseim körében elér - sikerein felbuzdulva, jelentkeztem a Független Magyar Szalon képzőművészeti Egyesületbe, melynek a 2000.évtől tagja vagyok. Első nyilvános kiállításon 2000. szeptemberében a Pataky Művelődési Központban mutatkoztam be, valamint 7 képem Halásztelken egy étteremben vannak kiállítva.

Földmérés Halásztelek

Földmérés Halásztelek

A társaság MSZ EN ISO 9001:2008 szabványnak megfelelően működtetett, és a Bureau Veritas Certification által tanúsított minőségirányítási rendszerrel rendelkezik, tervezési alaptérképek, megvalósulási térképek és geodéziai kitűzések területén. A cég fő profilja geodéziai (földmérési) feladatok ellátása, úgy lakossági, mint közületi szinten, vállaljuk: épületfeltüntetési vázrajzok, megosztási vázrajzok, telekegyesítési vázrajzok, szolgalmi jogi stb vázrajzok elkészítését, és földhivatali ügyintézését, telekhatárok, épületalapok kitűzését, tervezési, megvalósulási térképek készítését, ipari geodéziai felügyeletet, és egyéb földmérési munkákat. A társaság legtöbb megrendelése a dabasi Körzeti Földhivatal illetékességi területén van (15 község), de országos szinten is ki tudjuk elégíteni megrendelőink igényeit.

Földmunkák

Földmunkák

Földmunka - Gépi és Kézi Földmunka Cégünk a PARKING 44 Bt. hosszú évek tapasztalata során minőségi földmunka szolgáltatásait kínálja széles választékban a megrendelő igényei szerint pontos, gyors és precíz munka végzéssel szinte az ország egész területén. A feladattól függően gépi földmunka és/vagy kézi földmunka segítségével történnek az romboló és/vagy építő eljárások az ipar számos területén. Építőiparban épületbontás, tereprendezés során a földmunka folyamatai a tetőtől a föld színéig történik a teljes körű eltakarítással bezárólag. Legfőbb földmunka és tereprendezés szolgáltatásaink a következők: Épületbontás földmunka Árokásás földmunka Folyómeder tisztítás földmunka Hídépítés földmunka Mélyépítés földmunka Kotrás földmunka Gázbekötés földmunka Vízbekötés földmunka Szennyvízbekötés földmunka Autópálya építés földmunka Tartálykiszedés földmunka Vasalás és betonozás Egyéb földmunkák és szolgáltatások Földmunka Budapest, Pécs, Győr, Érd, Miskolc, Vác és az egész ország területén így vidéken is kivitelezhető. Professzionális és hatékony földmunka gépek állnak rendelkezésünkre, mind gépi és kézi esetekben széles választékban. Néhány földmunka gép és eszköz található a link alatt, melyeket használtunk és használunk munkáink során Ha földmunka árak, vagy egyéb földmunkák témakörben felmerülő kérdés és információ esetén, kérjük telefonáljon, vagy írjon e-mailt

Hirdetés
Gazdabolt

Gazdabolt

Üdvözöljük honlapunkon! A megszokott minőséggel, folyamatosan bővülő kínálattal, akciókkal várjuk Önt üzletünkben! Kínálatunkról, árainkról, aktuális akcióinkról érdemes rendszeresen tájékozódnia honlapunkon! Kérdéseivel keressen minket telefonon, e-mailen, munkatársaink készséggel nyújtanak segítséget Önnek! Istenes Miklós tulajdonos Gazdabolt és bádogos szaküzlet Cím: Halásztelek, II. Rákóczi Ferenc út 58/a.

Gyermekjóléti szolgálat

Gyermekjóléti szolgálat

Magyar Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálatok Országos Egyesülete. Célunk a Magyarországon családsegítő- és gyermekjóléti alapszolgáltatásokban dolgozó szakemberek szakma-politikai érdekvédelmének biztosítása a partnerség és a részvétel elvét szem előtt tartva!

Halásztelek - Wikipédia

Halásztelek - Wikipédia

Halásztelek mai területe a Duna gyakori áradásai miatt a rómaiak számára valószínűleg túl veszélyes lehetett. Feltehetően Attila, a hunok királya ebből a térségből indíthatta támadását egy római erődítmény ellen, amely a mai Százhalombatta helyén állhatott. A honfoglaló magyarok a Csepel-szigetet nyári szálláshelyként használták. Így létesült Szőlős, Háros és Tököl.

Halásztelek biztosítási statisztikai adatai

Halásztelek biztosítási statisztikai adatai

A diagram azon halászteleki ügyfeleink nemenkénti megoszlását mutatja, akik kötelező és casco biztosítást kötöttek oldalunkon. A diagram mutatja céges ügyfeleinket is, vagyis azon ügyfeleinket, akik biztosítási szerződésük megkötésekor szerződőnek cégüket adták meg. Megtalálható még az oldalon a halásztelki Autóbiztosítási , utasbiztosítási és a jövedelemkiesési statisztikai adatok is. További városok adatiból is keresgélhetünk

Halásztelek feliratos ajándéktárgyak

Halásztelek feliratos ajándéktárgyak

Ajándékmarket. egyedi ajándékok, egyedi póló, fényképes bögre, óra rendelése, egyedi ajándékok, egyedi pólók, fényképes bögrék, órák, fényképes ajándéktárgyak, baseball sapka, törölköző, korsó, személyes ajándékok on-line rendelése

Halásztelek hírek

Halásztelek hírek

A Halasztelekma alkotói gárdája fiatal és tapasztalt, de egyformán lelkes halásztelki polgárokból állt össze. Hitünk és ismereteink szerint a halásztelkiek nagy része igényt formál egy közösségi gondolkodású, a helyi hírekkel és viszonyokkal foglalkozó, kulturált hangvételű új médiumra. Úgy gondoljuk, hogy a halásztelki emberek egyre inkább különbséget tudnak tenni valós életük és aközött, amit jelenleg némely újságokban olvasnak illetve egyes televíziókban látnak. Ebben kívánunk segítséget nyújtani, s ehhez várjuk a halásztelkiek segítségét, közreműködését is. Látogasson bennünket rendszeresen, szóljon hozzá cikkeinkhez, s küldje be témajavaslatait és írásait a címre! halasztelekMa.hu szerkesztősége

Halásztelek időjárás

Halásztelek időjárás

Hamarosan indul orvosmeteorológiai előrejelzésünk! Mi az az orvosmeteorológia? Az orvosmeteorológia az időjárás és az éghajlat egészséget megterhelő negatív hatásait kutató tudományág. Fontos látni, hogy az orvosmeteorológia elsősorban a káros hatásokra koncentrál. Az orvosmeteorológia ugyanakkor része egy nagyobb tudományágnak az orvosi klimatológiának, amely az éghajlat, valamint az időjárás emberekre gyakorolt hatását vizsgálja.

Halásztelek ismertető video

Halásztelek ismertető video

A mai községnek és közvetlen környékének területe már a kőkorszakban is lakott volt. Erre utalnak a régészeti ásatások során feltárt és felszínre hozott kőbalta, a temetkezési cseréptöredékek, a halászathoz használatos kezdetleges hálónehezékek és a legutóbbi lelet, a szarmata korból származó urna. A terület a római légiók számára védhetetlennek és túlzottan veszélyesnek bizonyult, így sohasem lett belőle hídfőállás. A rettegett hun uralkodó, Attila innen indította elsöprő támadását a mai Százhalombatta helyén épült római erődítmény elfoglalására. Honfoglaló őseink az egész Csepel-szigetet, így e térséget is nyári szálláshelyként birtokolták. Méneseik tartásához egymáshoz közeli településeket hoztak létre: Szőlőst, Hárost és Tökölt. A megélhetést a halban bővelkedő Duna és mellékvizei nyújtották, de a 12. századra a mezőgazdaság szerepe is megerősödött. A folyó gyakori áradásai a 14. századra az említett elődközségeket templomaikkal együtt elmosták, s így a terület szinte lakhatatlanná vált. A török uralom után a túlélő települések (Szigetszentmiklós, Tököl) felosztották maguk között az üres földet.

Tuti menü