Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Halásztelek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Halásztelek - Községi [3. oldal]
részletek »

Halásztelek képes leírás: Halásztelek - Községi [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: halasztelek.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 82 db
Halásztelek ismertető, turisztikai információk

Halásztelek ismertető, turisztikai információk

Halásztelek oldalunkat folyamatosan fejlesztjük. Ezen az oldalon rövidesen megtalálhatja Halásztelek látnivalóit, nevezetességeit, illetve programajánlatokat Halászteleken. Addig tekintse meg Halásztelek környéki programokat és a szintén Halásztelek közelében található látnivalókat! Válasszon színvonalas, kedvező árú szállást Halászteleken, vagy Halásztelek környezetében található települések egyikén!

Halásztelek története

Halásztelek története

Halásztelek-7A mai községnek és közvetlen környékének területe már a kőkorszakban is lakott volt. Erre utalnak a Duna-part omladozó homokjában régészeti ásatások során feltárt és felszínre hozott kőbalta, a temetkezési cseréptöredékek, a halászathoz szükséges kezdetleges hálónehezékek (az 1920-30-as években végzett ásatásokból) és a legutóbbi lelet, a szarmata korból származó urna. A terület a római légiók számára védhetetlennek és túlzottan veszélyesnek bizonyult, így sohasem lett belőle hídfőállás. A rettegett hun uralkodó, Attila innen indította elsöprő támadását a mai Százhalombatta helyén épült római erődítmény elfoglalására.

Halásztelki építőipari cégek jegyzéke

Halásztelki építőipari cégek jegyzéke

Cégek és intézmények körében: A kiadó üzletkötői és telefonmarketing-hálózatán keresztül építőipari tevékenységgel foglalkozó cégek felelős vezetőihez juttatja el az aktuális kiadványokat. Kereskedelmi kamarák részére: Kereskedelmi kamarák részére a megjelenő kiadványokat díjmentesen, postai úton juttatja el. Önkormányzatok részére: Az önkormányzatok beruházási osztályaira díjmentesen egy példányt küldünk.

Halásztelki Ingatlanok

Halásztelki Ingatlanok

Szeretné, ha ügyfelei nem csak az Ingtalannet.hu honlapján tudnának keresni az Ön által meghirdetett ingatlanok között? A 'Saját honlap' funkcióval Ön egy saját honlapot hozhat létre, melyen közzéteheti ingatlanait a már jól bevált kereső funkciókkal, térképes felülettel. Ezek mellett a honlapon keresztül üzeneteket fogadhat, s vállalkozása egyéb részleteit is közzé teheti, mindezt egy helyen.

Használt ingatlan Halásztelek

Használt ingatlan Halásztelek

Az Ingatlan Piactéren ingatlanirodák és magánszemélyek hirdetnek. Utóbbiak részére két hirdetésig a szolgáltatás ingyenes. Az Ingatlan Piactéren több tízezer eladó ingatlan található. Hirdetéseink között van lakás, ház, albérlet, telek, iroda, garázs, kereskedelmi ingatlan. A hirdetés feladásához regisztrálni kell! Magánszemélyeknek 2 hirdetés ingyenes. Ha ennél többet szeretnének feladni, akkor cégként kell regisztrálniuk. Néhány szolgáltatás: korlátlan kép feltöltés, logo, bemutatkozó szöveg feltölthetősége, visszamutató link, napi frissítési lehetőség, háromféle kiemelési lehetőség, kredit kezelés, hirdetés fogadás más adatbázisból XML formátumban.

HÉV menetrend

HÉV menetrend

A közösségi közlekedés kialakulása 1951-ben megindult a forgalom a Boráros tér-Csepel közötti HÉV vonalon. Budapest életében - a város fekvéséből adódóan - mindig központi szerep jutott a közlekedésnek. A Duna és a szárazföldi utak itteni találkozása már az ókorban fontos forgalmi csomópontot alkottak. A források később említik a Pest-budai révet, melynek szerepe a honfoglalás után tovább nőtt. A későbbiekben a forgalmat hajóhídon bonyolították le, de a csónakos átkelés jelentősége a XIX. századig továbbra is megmaradt, majd lassan háttérbe szorult a gőzhajózás térhódításának, illetve a Pest és Buda között létesített állandó hidaknak

Húskirály

Húskirály

A Csepel-sziget három legolcsóbb és legszínvonalasabb húsboltja található Halásztelken és Taksonyban, mely széles áruválasztékával várja kedves régi és új vásárlóit, állandó akciókkal, termelői árakon. Kérem látogasson el egyik üzletünkbe, hogy meggyőződjön széles választékunkról.

Idesüss reklámújság

Idesüss reklámújság

Az újság 1990 óta jelenik meg rendszeresen, Budapest Csepel-szigeti agglomerációjában, postaládás terjesztéssel. Ez Szigetszentmiklós (Lakihegy), Halásztelek, Szigethalom és Tököl településeket jelenti, mely városok összlakossága egy nagyobb fővárosi kerület népességének megfelelő. Fel szeretném hívni figyelmét a más, hasonló kiadványokhoz képest igen nagy számú apróhirdetésre, mely jelzi, hogy az újságot rendszeresen kapja és olvassa a lakosság.

IF- concept

IF- concept

Az IF- concept korlátolt felelősségű szolgáltató társaság. Fő tevékenységünk az ingatlanok forgalmazása, ingatlanügynöki tevékenység, építő ipari szolgáltatások, teljes körű hiteltanácsadás, ügyintézés, ügyvédi közreműködéssel. Cégünk egy megbízható ingatlanfejlesztő és forgalmazó vállalkozás mely hozzájárul Szigetszentmiklós és környéke fejlődéséhez. Az ingatlanok nyilvántartásba vétele közzététel és a bemutatása ingyenes. Munkatársaink maximális segítséget nyújtanak érdeklődőinknek.

Hirdetés
Ingatlan Tájoló

Ingatlan Tájoló

Kereskedő cégként az általunk biztosított ingyenes szolgáltatásokon felül, az összes eladó, kiadó ingatlanját egyetlen bejelentkezéssel meghirdetheti, hirdetéseit bármikor áttekintheti, módosíthatja, illetve törölheti saját, jelszóval védett Adminisztrációs Felületén. Alapszolgáltatásunk egy hirdetési csomag, melyben az Ön által választott számú hirdetést tud folyamatosan kezelni (ld. az alábbi táblázatokat). Amennyiben igénybe kívánja venni szolgáltatásainkat az alábbi megrendelőlapot kitöltve, cégszerűen aláírva juttassa el hozzánk postán, vagy faxon.

Jakab Autós-Motoros Iskola

Jakab Autós-Motoros Iskola

Autós-Motoros Iskolánk 1990. január óta működik a Szigetszentmiklós, Szent Miklós úti lakótelepen. Az eltelt 20 év alatt jelentős fejlesztéseket és változtatásokat hajtottunk végre, amivel növeltük szolgáltatásunk színvonalát, szem előtt tartva tanulóink és érdeklődőink korrekt tájékoztatását. 2005. augusztus óta megújult helyen, korszerűen, projektoros kivetítővel felszerelt, légkondicionált tantermünkben zajlik az elméleti oktatás, ahol számítógépes gyakorlási lehetőséget is biztosítunk tanulóink részére. Oktatói csapatunkban kizárólag megfelelően kvalifikált, nagy tapasztalattal rendelkező elméleti és gyakorlati munkatársak vannak. Célunk, hogy olyan járművezetőket képezzünk, akik szabályos és biztonságos közlekedésükkel javítják a közlekedés morálját. Tanfolyamainkat 2-3 hetente indítjuk

Kárpitos Halásztelek

Kárpitos Halásztelek

Különböző típusú ülő és fekvő bútorok kárpitozása akár egyedi méretben is. Modern és stíl illetve antik bútorok szakszerű javítása, teljes felújítása, restaurálása.Továbbá fafaragás, antik bútorok, képkeretek teljes aranyozása. Valamint nagyobb volumenű cégeknek közületeknek való kárpitozás. Részükre folyamatos kedvezményeket biztosítunk.

Kerti grillek kerti kemencék

Kerti grillek kerti kemencék

Kerti sütők grillezők bográcsozok és kemencék gyártásával és forgalmazásával foglalkozunk. Termékeinket megrendelheti kényelmesen webáruházunkból vagy látogasson el személyesen Halásztelki kőlerakatunkban.

Klormentes víz

Klormentes víz

Ha tudnád mi van a csapvízben, biztos nem fürdetnéd babádat benne. De még te magad is meggondolnád... Ha Te az a kismama, édesanya vagy, aki babáját még a Naptól és a széltől is óvja, akkor miért szolgáltatnád ki a vízben megbúvó rengeteg veszélynek? Add meg a lehetőséget gyermekednek, hogy élvezhesse a garantált tisztaságú, lágy, selymes fürdővízben történő pancsolás örömeit. A legfrissebb fejlesztések eredményeképpen ennek már semmi akadálya... Minden bizonnyal azért kerültél erre az oldalra, mert szeretnél további információkhoz jutni a babafürdetés veszélyeivel kapcsolatban, és keresed a megoldást. A megoldást, hogyan tudsz úgy gondoskodni a babádról fürdetés közben is, úgy megvalósítani a baba ápolást, hogy az minél kevesebb újabb veszélyforrást rejtsen.

Könnyűszerkezetes Építési Rendszerek

Könnyűszerkezetes Építési Rendszerek

Fő profilunk a könnyűszerkezetes csarnok építés, csarnokfelújítás. A vevők igénye szerint szerkezetépítéssel, fedéssel, vagy akár teljes generálkivitelezéssel. Vállaljuk családi házak tetőfedését cserepes lemezzel, bádogos szegélyezést és ereszcsatorna szerelést, palatetők felújítását. Ipari létesítmények trapézlemez burkolását, régi és új épületek korcolt fedését.

Községek Magyarországon

Községek Magyarországon

A község a közigazgatási rendszer területi és szervezeti alapegysége a legtöbb európai (és számos Európán kívüli) országban. A község fogalmának két jelentése van. Egyfelől meghatározott területet értünk alatta, tehát a községnek határa, területnagysága, népessége stb. van. Másfelől az e területen működő politikai és közigazgatási intézményrendszert jelenti. Ebben az értelemben tehát a községnek szervei, szervezetei, intézményei, jogai, feladatai, választópolgárai, tisztségviselői stb. vannak. A községek rendszere területi értelemben általában az adott ország egészét lefedi, bár előfordulnak kivételek (pl. Németország egyes tartományai, Oroszország egyes régiói, az Amerikai Egyesült Államok legtöbb állama). A községek területnagysága és népességszáma mind az átlagok, mind a szélsőségek tekintetében országonként igen változatos képet mutat. Az egyes országok községrendszerei intézményi értelemben szintén nagyon sokfélék. Ahol helyi (területi) önkormányzati rendszer működik, ott általában ennek területi alapegységét képezik.

Községi Könyvtár

Községi Könyvtár

Ha regisztrálsz, a ikonnal a kedvenceddé teheted a könyvtárakat, amelyekbe be vagy iratkozva. Ha a portál és a könyvtárad is támogatja ezt a lehetőséget, a kölcsönzéseidet itt, egy helyen tarthatod nyilván.Emellett a főoldalon értesülhetsz a híreikről, eseményeikről.

Tuti menü