Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Halásztelek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Lakihegyi - Plexi [4. oldal]
részletek »

Halásztelek képes leírás: Lakihegyi - Plexi [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: halasztelek.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 82 db
Lakihegyi adótorony

Lakihegyi adótorony

Magyarországon az első rádióadót 1914. október 14-én adták át, amely akkor szikratávíróként működött. Az első kísérleti rádióadások beindítása 1924. március 15-éig váratott magára. Ekkor egy bútorszállító autóban berendezett stúdióból, amihez egy mindössze 250 W-os Huth gyártmányú távíró-távbeszélő adó tartozott, hangoztak el a magyar rádiózás első, kezdetleges műsorai. A berendezéseket még ebben az évben lecserélték egy magyar tervezésű, 1 kW teljesítményű adóra. A fejlesztések a következő években is folytatódtak, aminek keretében először egy Telefunken gyártmányú, 2 kW-os, majd egy 3 kW-os rendszert helyeztek üzembe. 1928-ban mind a stúdió, mind pedig a rádióadó helyét véglegesítették. Előbbi a budapesti Bródy Sándor utca 5-7. alá költözött, míg az új 20 kW-os Telefunken adót Lakihegy mellett építették fel, amely két 150 méter magas, MÁVAG gyártmányú vasszerkezetű toronyból és a közöttük kifeszített 100 méteres antennából állt. Ez a rendszer már képes volt Budapesten és környékén jó minőségű adást produkálni az ekkor már gomba módra szaporodó előfizetők megelégedésére.

Lovasudvar Halásztelek

Lovasudvar Halásztelek

A Lovasudvar Halásztelek határában, közvetlenül a töltés mellett, csendes, zavartalan helyen fekszik.1998-ban épültek az istállók, nyitotta meg kapuit a lovarda.A létesítményhez tartozik istálló, karámok, lovaspálya, a lovasok pihenoje, halastó és a kert. A kapun belépve ebben a szép, rendezett kertben találjuk magunkat, ahol tavasszal a virágzó fák között sétálhatunk, nyáron hűvös árnyékot találunk, és mindig szemet gyönyörködtető a hely ápoltsága, tisztasága. A Lovasudvar készséggel áll a kezdő és haladó lovasok rendelkezésére.

Malonyay Kastély

Malonyay Kastély

Az irodák bérelhetőek egyenként vagy pedig egy egységként saját lépcsőházzal. Az irodák mérete: 5 db 72 m2-es és 1 db 92 m2-es. Helyiségek Az irodákhoz márványburkolatú elegáns előtér illetve lépcsők vezetnek. Helyiségek: világos, barátságos irodák, telefonnal és számítógépes kapcsolattal felszerelve. Valamennyi irodához saját teakonyha és mosdó tartozik. A Malonyay Kastély ideális helyszíne lehet exkluzív rendezvényeknek és konferenciáknak. 130 m2-es márványburkolatú, tapétázott, 6 m belmagasságú, elegáns díszterem, reprezentatív előtérrel, az alagsorban gardrobbal, mosdókkal. 3 konferenciaterem -45 és 69 nm. es- ( minden szükséges technikai eszközzel felszerelhető), valamint konyhai catering előkészítő. 11000 m2-es ősparkban, belső gépkocsi parkolókkal. 5 percre a Dunától barátságos vidéki légkörben, 10 percre a tököli repülőtértől, 15 percre a híres TÖRLEY pezsgőgyártól és a hozzátartozó borkatakombáktól és 30 percre Budapesttől.

Máv menetrendek

Máv menetrendek

Tisztelt Utasaink! Ügyfélszolgálatunk célkitűzése, hogy a MÁV-START az internet világában is elérhető legyen utasai számára. Véleménye, szolgáltatásunkkal, Társaságunkkal kapcsolatos észrevétele - legyen az akár elmarasztaló vagy épp dicsérő - fontos számunkra, hisz általa többet tudhatunk meg utasaink elvárásairól, saját hibáinkról, melyekből az Ön segítségével lesz módunk tanulni. Kérjük, észrevételét, javaslatát az alábbi űrlap kitöltésével küldje el az Ügyfélszolgálatnak. Csoportos utazásszervezőink, szolgáltatás-értékesítőink készséggel állnak rendelkezésére csoportos utazási ügyekben, valamint charter- és különvonatok ügyintézésével kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken.Váltsa meg vonatjegyét Budapest belvárosában! Ne tegyen nagy kitérőt, ha nem esik útba egyetlen pályaudvar sem! A három metróvonal találkozásától egy percre igényes környezetben várjuk Önt is a MÁV-START Menetjegyirodában! A közel 150 négyzetméter ügyfélfogadó térrel rendelkező menetjegyiroda szolgáltatásai között szerepel a belföldi és nemzetközi menetjegy értékesítés, charter- és külön vonatok megrendelése, csoportos utazások megszervezése és információs szolgáltatás díjszabásokról, útvonalakról.

Mér-Véd Kft vagyonvédelmi rendszer

Mér-Véd Kft vagyonvédelmi rendszer

Cégünk 2002-ben alakult, tagja a Személy, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamarának és rendelkezik Rendőrhatósági engedéllyel, ami a biztonságtechnikai rendszerek telepítéséhez szükséges.Az általunk használt eszközök magas minőségi kategóriába tartoznak és rendelkeznek szakhatósági minősítésekkel.Szolgáltatásaink sokrétűek lakások, irodák, üzletek és középületek biztonságtechnikai rendszereinek tervezésével, telepítésével, karbantartásával és javításával foglalkozunk.

Micó Fogadó

Micó Fogadó

Üdvözöljük a Micó fogadó honlapján! 1999-ben családi vállalkozásként alapítottuk vendéglőnket, és azóta is így üzemeltetjük. Éttermünk a város déli külső peremén (Csepelen), az M0-ás körgyűrű halásztelki lejárójától 1 percnyire fekszik. A centrum felöl könnyen és egyszerűen megközelíthető. Kitűnő parkolási lehetőséget biztosítunk autóval, és lóháton érkező vendégeink részére is. Dohányzó illetve nemdohányzó vendégeinknek külön helyiségeket alakítottunk ki. Tavasztól őszig nyitott teraszunk is biztosítja vendégeink kényelmét. Éttermünk bőséges adagokkal, széles ételválasztékkal, kedvező árakkal várja kedves vendégeit. Magyaros jellegű ételeink természetes alapanyagokból készülnek, megőrizve a népies magyar konyha ízeit. Rendezvényterünkben esküvők, családi és céges összejövetelek lebonyolítását vállaljuk 50-60 főig. Szeretettel várjuk önöket a hét minden napján egyszerű, kedves, vendég centrikus kiszolgálással.

Munkavédelmi tanácsadás

Munkavédelmi tanácsadás

Munkánkat a biztonság és a minőség iránti elkötelezettség irányítja. Munkatársaink felkészült munkabiztonsági szakemberek, felsőfokú munkabiztonsági végzettséggel és nagy szakmai gyakorlattal rendelkeznek. A munkabiztonsági szakembernek értenie kellene a gépek biztonságához, a villamossághoz, a veszélyes anyagokhoz, ergonómiához, és pszichológiához is, ilyen univerzális szakember viszont nemigen van, aki minden területen a megfelelő szinten járatos. Cégünknél nem is törekszünk arra, hogy mindenki értsen mindenhez, munkatársaink egy-egy szakterületnek a szakértői, így komplexebben tudjuk teljesíteni megbízóink igényeit.

Munkavédelmi tanácsadás és átvilágítás

Munkavédelmi tanácsadás és átvilágítás

Munkánkat a biztonság és a minőség iránti elkötelezettség irányítja. Munkatársaink felkészült munkabiztonsági szakemberek, felsőfokú munkabiztonsági végzettséggel és nagy szakmai gyakorlattal rendelkeznek. A munkabiztonsági szakembernek értenie kellene a gépek biztonságához, a villamossághoz, a veszélyes anyagokhoz, ergonómiához, és pszichológiához is, ilyen univerzális szakember viszont nemigen van, aki minden területen a megfelelő szinten járatos. Cégünknél nem is törekszünk arra, hogy mindenki értsen mindenhez, munkatársaink egy-egy szakterületnek a szakértői, így komplexebben tudjuk teljesíteni megbízóink igényeit.Ha megbíz bennünket, átvizsgáljuk cége munkabiztonsági rendszerét és választ adunk kérdéseire: az átvizsgálás során megvizsgáljuk a meglévő munkabiztonsági dokumentáció megfelelőségét, és az alkalmazott gyakorlatot. Az átvizsgálásról egy jelentést készítünk, melyben összefoglaljuk a munkabiztonsági rendszerükkel kapcsolatos hiányosságokat, gyenge pontokat és javaslatot teszünk a tovább fejlesztési lehetőségekre.

Oázis Welness Park

Oázis Welness Park

Fürdő szolgáltatásaink sportolási lehetőséget, élményeket kínálnak télen-nyáron, minden korosztálynak. Fedett medencéink vízminősége a legkorszerűbb Európai víztisztítási technológia szerint készültek. Fedett úszómedence, 20 m hosszú, 3 sávos, 27-29 fokos. A medence mellett nyugágyak biztosítják a kellemes pihenést. A medencékben szakképzett úszóedzőink intézmények, és egyének úszásoktatását végzik. Óriás pezsgőfürdőnk a wellness világban különleges, barlangos környezetben, rattan bútorokkal, pihenőágyakkal várja vendégeit. A területen külön szauna, hideg vizes csobbanómedence található. A medence 30 férő helyes, 36-38 fokos, 4 tangentorral, 3 gejzírfejjel, nyakmasszírozó vízzuhataggal rendelkezik. A wellness világ biztosítja az Ön pihenését a fárasztó hétköznapok után.

Hirdetés
OK Gép Bt.

OK Gép Bt.

Bádogosgépek, lemezmegmunkáló gépek, kéziszerszámok szakműhelye Halásztelken. A vállalat folyamatos fejlődése köszönhető a gyors, pontos és korrekt munkavégzésnek, a jó kapcsolattartásnak és a vevői kör folyamatos bővülésének. Munkavállalóink nagyban hozzájárulnak a cég sikerességéhez. Feladatainkat szakmailag magasan kvalifikált, emberileg arra alkalmas vezetőkkel és az általuk irányított jól képzett szakmunkásokkal végezhetjük el maradéktalanul, ennek érdekében soha sem mondhatunk le a szakmai színvonal emeléséről. Velük szemben támasztott fő követelmények: megbízhatóság, magas szintű elméleti és gyakorlati ismeretek, megfelelő szakmai múlt és tapasztalat.

Öntözéstechnikai webáruház

Öntözéstechnikai webáruház

Az automatikus öntözőrendszer a pázsitnak, növényzetnek mindig pontosan a megfelelő mennyiségű vizet adja, mégpedig a kellő időben. A kert tulajdonosának nem kell törődnie a rendszeres és fáradtságos napi öntözéssel, elegendő gyönyörködnie az eredményben. A felhasználó szempontjából talán legnagyobb előnye ezeknek a rendszereknek, hogy a tulajdonosnak nem kell hosszú órákat eltöltenie locsolással, így rengeteg időt takaríthat meg.

Palatinus Fürdőszobaszalon

Palatinus Fürdőszobaszalon

Tevékenységünk családi vállalkozásként indult, különböző típusú padlólapok, falicsempék, szaniterek, szerelvények és fürdőszobai kiegészítők értékesítésével. Az egri központi szalonunkból elindulva Magyarország meghatározó kis- és nagykereskedelmi hálózatává fejlődtünk.

Pest Megyei Szabadidő és Kick-Box Sport Egyesület

Pest Megyei Szabadidő és Kick-Box Sport Egyesület

2314 Halásztelek , Béke u. 37.sz. képviselő: Bedi Zsolt elnök önállóan, Szoboszlai Roland alelnök önállóan képviselő: Bedi Zsolt elnök önállóan, Szoboszlai Roland alelnök önállóan Rendszeres testedzés népszerűsítése. Versenyek, rendezvények szervezése. A Kick-Box sportág népszerűsítése.

Pilates  a pozitív szemlélet tornája

Pilates a pozitív szemlélet tornája

Nem sportoltam egész életemben, nem készültem edzőnek, nem hittem, hogy a sport örömforrás. Gyerekéveimet ugyan végigbalettoztam, de ez sokkal inkább anyukám érdeme, mint az enyém: ő hozott-vitt az órákra, és az iskola nem volt közel. Hogy az első mondatot némiképp cáfoljam, be kell vallanom, szerettem járni, és olyan alapot adott, ami akkor is sokáig formában tartott, mikor már rég nem csináltam semmit. Később úsztam, teniszeztem, kipróbáltam az aerobic összes, aktuálisan divatos változatát, sokáig azonban egyetlen mozgásformát sem élveztem, egyikhez sem volt elegendő kitartásom, hosszabb-rövidebb idő után mindegyikre ráuntam.

Piton Box Klub

Piton Box Klub

Újra elkezdődött egy év és rendületlenül nyomjuk tovább. Az edzéseket a megszokott időben tartjuk. Az idei évben rengeteg verseny van tervbe véve. Rögtön az első kisebb fajta megmérettetés Január 28.-án kerül megrendezésre Halászteleken. Itt a helyiek meghívásának teszünk eleget és egy edzésen veszünk részt ahol egy pár mérkőzést hozunk tető alá. A versenyzőink, akik az edzésen mérkőzni fognak:

Pizzamundiál

Pizzamundiál

Azzal a céllal hoztuk létre az oldalt, hogy még kényelmesebben rendelhessenek éttermünkből a környéken lakó és dolgozó vendégeink. A honlapon a teljes étel és italkínálatunk megtalálható -rendelhető. Kísérje figyelemmel a programok menüpontot, mert mindig sok érdekességgel találkozhat. Mindenfajta visszajelzésre kíváncsiak vagyunk, ezért kérjük, hogy mondja el tapasztalatait az oldallal és az éttermünkkel kapcsolatban itt - természetesen a hozzászólásokat jutalmazzuk! Ha még nem járt itt, jöjjön el, szeretettel várjuk. És, ha itt jár, érkezzen vendégként és távozzon barátként! Létezik-e pizzában ideál? Hm, nem tudni. Azért próbálja ki egyszer nálunk: mundial! A Pizza mundial saját különteremmel rendelkezik, ahol 40 főig vállaljuk rendezvények lebonyolítását. Igény esetén saját, zárt parkolót is tudunk biztosítani. A hagyományos események (bankett, családi jellegű összejövetelek stb.) mellett készséggel adunk helyet üzleti megbeszélések, nagyobb létszámú tárgyalások, árubemutatók és egyéb hivatalos események céljára is.

Plexi hajlítás

Plexi hajlítás

Magyarországon ritkaságnak számító specialitásunk a 3 darab hőkezelő kemence. A kemencék segítségével tudjuk előállítani a megrendelő által kívánt 3 dimenziós formákat, úgymint félgömbök, búrák, egyedi burkolatok, repülőgép kabintetők és egyéb más formákat is.

Tuti menü