Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Halásztelek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Polgári - Wellness [5. oldal]
részletek »

Halásztelek képes leírás: Polgári - Wellness [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: halasztelek.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 82 db
Polgári Takarékszövetkezet

Polgári Takarékszövetkezet

A Polgári Takarékszövetkezet 1972. november 2-án 503 fős taglétszámmal alakult meg, és ma a kelet magyarországi régió legnagyobb szövetkezeti hitelintézete. A takarékszövetkezeti integráció 153 takarékszövetkezete között a legeredményesebb 10 között szerepelünk. 1982 óta folyamatosan nőtt működési területünk.

Ráckevei Földhivatal

Ráckevei Földhivatal

A földhivatal a földügyi, ingatlanügyi szakigazgatási szerv. Feladata az ingatlan-nyilvántartás vezetése, a földmérési, térképészeti tevékenységek, földvédelem, földértékelés hatósági feladatainak ellátása. A földhivatal az ingatlanok és az ingatlanokhoz kötődő jogok és jelentős tények nyilvántartását, ezek változásainak vezetését végzi. Az ingatlanok nyilvántartása és az ország állami alaptérképekkel való ellátása állami alapfeladat. Az ingatlan-nyilvántartás nyilvános, tartalma az ingatlan-nyilvántartási törvény szerint bárki számára megismerhető. Az ingatlan-nyilvántartás a bejegyzett jogokat és tényeket hitelesen tanúsítja, az ingatlan-nyilvántartási térkép az ingatlanokat hitelesen ábrázolja. Az ingatlan-nyilvántartásba jog, vagy jogilag jelentős tény csak az ügyfél kérelmére, vagy hatósági megkeresésre okirat, vagy jogerős hatósági határozat illetve bírósági végzés alapján jegyezhető be. A földhivatali nyilvántartások alapot biztosítanak az ingatlanadó, a statisztika és a műszaki tervezések számára. A földhivatal nyilvános és közhiteles nyilvántartása az ingatlantulajdonosok számára jogbiztonságot nyújt az ingatlan használata, adásvétele, öröklése vagy pénzügyi fedezet biztosítása során.

Rendezvények - Halásztelek

Rendezvények - Halásztelek

További programjaink: mesejátékok, ismeretterjesztő előadások, madárröptetés, vetélkedők, ügyességi játékok Pörgettyűk-forgattyúk a halásztelki Debreczeni családdal, a Pöcök Egyesület kézműves játszóháza; Madárkiállítás és játszóház, Páris Csaba vezetésével; Madáretetők örökbefogadása; 'Mutasd be a madarad!'-Kecskésné Szőts Anna-Mária vezetésével; Mesemondók és felolvasók kuckója További helyszínek: a Tündérkert Óvoda udvara, tornaterme és a Pillangó csoport terme. A programok látogatása ingyenes!

Riasztó

Riasztó

1995 óta foglalkozunk gyenge áramú rendszerek tervezésével , kivitelezésével. Eleinte egy Holland tulajdonú játékszervező cég műszaki fejlesztéseit , javítási munkálatait láttuk el. 2003 -ban elindítottuk saját vállalkozásunkat ugyan ebben a piaci szegmensben. Ahogy nőtt megrendelőink igénye a különböző biztonságtechnikai megoldások iránt , úgy formálódott vállalkozásunk is. Ennek köszönhetően 2009-ben elindítottuk új vállalkozásunkat a P∓mp;mp;Safe Biztonságtechnikai és Vagyonvédelmi Kft-t , mely immár kizárólag biztonságtechnikai megoldásokkal foglalkozik. Cégünk profilja riasztó rendszerek kivitelezése (akár távfelügyeletre kötve is ,szerződött partnerünk a G4S Rt által) , térfigyelő (kamera)- ,beléptető és kaputelefon- illetve tűzjelző rendszerek telepítése , kapuk automatizálása .Rendelkezünk minden szükséges vizsgával és tanúsítvánnyal (Rendőrhatósági engedély, Kamarai tagság, tűzvédelmi szakvizsga) , továbbá 10 millió forintos felelősség biztosítással.

Számítástechnika szaküzlet és szerviz

Számítástechnika szaküzlet és szerviz

Halásztelken található szaküzletünkben széles áruválasztékkal, műszaki szaktanácsadással, kulturált környezettel, valamint gyors, szakszerű és udvarias kiszolgálással várjuk magán és céges partnereinket. Szerviz A számítógépek összeállítását, a vevő igényeit maximálisan figyelembe véve, saját üzletünkben végezzük el. Ugyanitt történik a javítás és tesztelés, Nagy hangsúlyt fektetünk a hardver eszközök ár / minőség viszonyára. Garancia Számítógép részegységeink többségére 1-3 éves, saját szervizünkben biztosított jótállást vállalunk. Esetleges meghibásodás esetén nálunk nem kell várnia heteket a javításra. A problémákat a lehető legrövidebb idő alatt, általában 2-4 napon belül megoldjuk. Minőség Folyamatos teszteléssel szűrjük ki a magyar piacon jelen lévő igen olcsó, de gyenge minőségű alkatrészeket. Kizárólag az évek folyamán megismert és korrekt beszállítókkal dolgozunk. Véleményünk szerint legjobb reklám, ha szájhagyomány útján terjed hírnevünk.

Sziget Színház

Sziget Színház

A Sziget Színház társulata immár hatodik éve járja az országot darabjaival és mára már évi 150 tájelőadást játszik az ország számos művelődési házában és szabadtéri színpadán, az egészen kicsi helyszínektől olyan nagy színpadokig, mint a szombathelyi és soproni sportcsarnok, tihanyi és bánki szabadtéri színpad, a velencei és városmajori szabadtéri színpad, valamint a Margitszigeti Szabadtéri Színpad.

Sziget Taxi

Sziget Taxi

Sziget Taxi - Várjuk kedves megrendelőink hívását 06-23 óráig Előrendeléssel nonstop. Tarifahatáron túl is szimpla tarifa. Állunk rendelkezésükre személy taxi szolgáltatásunkkal. Minden csomagot elszállítunk, ami egy személyautó csomagterében elfér, és nem minősül veszélyes árunak.

Szigetszentmiklós

Szigetszentmiklós

Hírek, Városunk, Önkormányzat, Polgármesteri Hivatal, Intézmények, Szervezetek, Közadattár, Hirdetőtábla, Biztos vagyok abban, ha néhány percet áldoz honlapunkon keresztül városunk megismerésére, nemcsak a páratlanul szép természeti környezet látványával lesz gazdagabb, de megismerheti településünk történetét, jellegzetességeit, vezetését és intézményeit, s az itt működő egyesületek, szervezetek sokaságát. Portálunk segít Önnek ügyei intézésében, hasznos és naprakész információkat tartalmaz, segítségével nyomon követheti a város fejlődését, megismerheti az önkormányzat törekvéseit, az elért eredményeket. Honlapunk kulturális kínálatában is bizonyára talál olyat, amiért érdemes hozzánk betérnie. Hiszen az alkotóművészek kiállításai, a hangversenyek, a Szigetszentmiklósi Ősz színes forgataga, a Sziget Színház előadásai mind-mind kellemes időtöltést ígérnek. Bízom benne, hogy híreinket böngészve érezhető, hogy önkormányzatunk őrizni és gazdagítani igyekszik a város értékeit. Célja, hogy Szigetszentmiklós nyugodt és korszerű otthona legyen polgárainak és vonzó időtöltést kínáljon az idelátogató vendégeinknek.

Szuperinfó információs hetilap

Szuperinfó információs hetilap

A Szigetszentmiklós-Kis-Duna Mente Szuperinfó hetente megjelenő ingyenes információs hetilap, az országos lefedettséggel rendelkező laphálózat tagja. 1990 óta - állunk hirdetőink és olvasóink szolgálatában. Sok éves múlttal, tapasztalattal, munkával és a folyamatosan változó piaci igények és elvárások követésével a térség legismertebb ingyenes hetilapjává váltunk. A Szuperinfó a helyi, kistérségi szinten jelentkező kereskedelmi és közérdekű információk közzétételére biztosít lehetőséget, ugyanakkor - mint országos laphálózat tagja - szerkesztőségünk országos megjelenést is tud biztosítani hirdetőinek. Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Taksony lakossága postaládákba terjesztve, Lakihegy, Halásztelek, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Ráckeve, Dunavarsány lakossága pedig szórólapként jut hozzá újságunkhoz. oldalunkon pedig legfrissebb számunk bárki számára már péntek reggeltől olvasható. A Szuperinfó bejegyzett hetilap, kiválóan alkalmas kereskedelmi információk, közlemények, pályázatok, lakossági közérdekű információk közzétételére. Lapunk külleme a piaci igények mellett a tartalomhoz is igazodik. Fő szempont, hogy valamennyi hirdetőnk igényét ki tudjuk elégíteni, legyen az néhány soros apró- vagy akár egész oldalas hirdetés.

Hirdetés
Társkeresés

Társkeresés

Kedves Látogatóink! A Cronos Társkereső Klub - CTK - 1998 óta foglalkozik társközvetítéssel. Visszajelzések alapján elmondhatjuk, hangos sikert könyvelhetünk el klubtagjaink körében, akik igénybe vehetik mint az online mind a klasszikus társkeresési formát is. A Klasszikus társkeresés keretein belül számíthatsz szakképzett munkatársaink támogatására, továbbá garanciát vállalunk a klubtagok leinformálhatóságára. Az online társkeresés pedig egy felszabadult, anonim forma, amely akár az otthon kényelméből is elérhető. Miért kezdtem el a társkereséssel foglalkozni? Felvetődött bennem a kérdés, hogy miért van annyi intelligens, egzisztenciával rendelkező, tanult, ápolt, és mégis egyedülálló ismerősöm, barátom. Szerettem volna megoldást találni erre a problémára. Több éves tapasztalatgyűjtés után 1998. őszén létrehoztam az első irodámat Cronos Társkereső Klub néven.

Tatár Pékség Kft

Tatár Pékség Kft

Társaságunk, a Tatár Pékség Kft. 1981-ben alakult, tevékenységünket kisipari keretek között, meleg üzemű pékáru előállításával kezdtük. A nyugati sütőipar fejlődését látva 90-es évek elején elsők között kezdtünk gyártani Magyarországon gyorsfagyasztott péksüteményeket. A fagyasztott pékáru sikereit látva, felhagytunk a meleg üzemű termeléssel, áttértünk kizárólag fagyasztott élelmiszer előállításra. Ennek megfelelően alakítottuk ki gyártási, tárolási és szállítási hátterünket, feltételeinket.

Településen található látnivalók, szállások és programok

Településen található látnivalók, szállások és programok

Tököl községhez tartozott Hermina major néven. A helybeli bolgárkertészek öntözéses kertészkedéssel foglalkoztak itt. Sok nyaraló épült, amelyekből idővel állandó lakások lettek. Önálló községgé 1950-ben alakult Hermina-telep néven. A Csepel-szigeten 1283-ban említenek egy hasonló nevű települést, ezért 1951-ben a Halásztelek elnevezést kapta.

VOLÁNBUSZ

VOLÁNBUSZ

A társaság menetrend szerinti szolgáltatása az utazóközönség igényeire épül. Az utasok javaslatait, kéréseit, ha azok a gazdaságosság szempontjának alapvetően nem mondanak ellent, lehetőség szerint megvalósítjuk, teljesítjük. Különösen a megyei forgalomban rendkívül fontosnak tartjuk a különböző társ közlekedési ágakkal való kapcsolatot, illetve együttműködést. A MÁV és HÉV vasúti csatlakozások mellett más hálózati szempontokat, továbbutazási lehetőségeket is figyelembe kell venni. Az érdemi módosításokhoz mindezek mellett megkérjük az érintett önkormányzatok véleményét. A menetrendek tervezésénél együtt kell működni az önkormányzatokon kívül más intézményekkel, útügyi szervekkel, hatóságokkal is.

Wellness kozmetika

Wellness kozmetika

Célom, hogy szalonom többet jelentsen Önnek, mint egy szokványos kozmetika: egy helyet, amely a test, lélek és szellem egészének szól. Itt valóban csak Ön fontos és az, hogy maga mögött hagyhasson minden stresszt. Ezért bármelyik szolgáltatásról is legyen szó, a Harmónia Oázisban mindig Ön az egyedüli vendég. Így minden a kényelmét szolgálja, maximális figyelem irányul Önre és igényeire. Hiszem, hogy ennyi kikapcsolódás és kényeztetés mindenkinek jár! Szeretettel várom wellness kozmetikámban!

Tuti menü