Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Menetrendek képes leírás - Halásztelek.tlap.hu
részletek »

Menetrendek - Halásztelek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: halasztelek.tlap.hu » Menetrendek
Keresés
Találatok száma - 4 db
 Halásztelek Térkép

Halásztelek Térkép

Utcaszintű Halásztelek térkép. Tetszőlegesen nagyítható, címkereső és útvonaltervező funkcióval, valamint a település nevezetes helyeinek kijelzésével.Halásztelek térképe - Halásztelek: Minden, amit Halásztelekről érdemes tudni itt egy csokorban megtalálható!

HÉV menetrend

HÉV menetrend

A közösségi közlekedés kialakulása 1951-ben megindult a forgalom a Boráros tér-Csepel közötti HÉV vonalon. Budapest életében - a város fekvéséből adódóan - mindig központi szerep jutott a közlekedésnek. A Duna és a szárazföldi utak itteni találkozása már az ókorban fontos forgalmi csomópontot alkottak. A források később említik a Pest-budai révet, melynek szerepe a honfoglalás után tovább nőtt. A későbbiekben a forgalmat hajóhídon bonyolították le, de a csónakos átkelés jelentősége a XIX. századig továbbra is megmaradt, majd lassan háttérbe szorult a gőzhajózás térhódításának, illetve a Pest és Buda között létesített állandó hidaknak

Máv menetrendek

Máv menetrendek

Tisztelt Utasaink! Ügyfélszolgálatunk célkitűzése, hogy a MÁV-START az internet világában is elérhető legyen utasai számára. Véleménye, szolgáltatásunkkal, Társaságunkkal kapcsolatos észrevétele - legyen az akár elmarasztaló vagy épp dicsérő - fontos számunkra, hisz általa többet tudhatunk meg utasaink elvárásairól, saját hibáinkról, melyekből az Ön segítségével lesz módunk tanulni. Kérjük, észrevételét, javaslatát az alábbi űrlap kitöltésével küldje el az Ügyfélszolgálatnak. Csoportos utazásszervezőink, szolgáltatás-értékesítőink készséggel állnak rendelkezésére csoportos utazási ügyekben, valamint charter- és különvonatok ügyintézésével kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken.Váltsa meg vonatjegyét Budapest belvárosában! Ne tegyen nagy kitérőt, ha nem esik útba egyetlen pályaudvar sem! A három metróvonal találkozásától egy percre igényes környezetben várjuk Önt is a MÁV-START Menetjegyirodában! A közel 150 négyzetméter ügyfélfogadó térrel rendelkező menetjegyiroda szolgáltatásai között szerepel a belföldi és nemzetközi menetjegy értékesítés, charter- és külön vonatok megrendelése, csoportos utazások megszervezése és információs szolgáltatás díjszabásokról, útvonalakról.

VOLÁNBUSZ

VOLÁNBUSZ

A társaság menetrend szerinti szolgáltatása az utazóközönség igényeire épül. Az utasok javaslatait, kéréseit, ha azok a gazdaságosság szempontjának alapvetően nem mondanak ellent, lehetőség szerint megvalósítjuk, teljesítjük. Különösen a megyei forgalomban rendkívül fontosnak tartjuk a különböző társ közlekedési ágakkal való kapcsolatot, illetve együttműködést. A MÁV és HÉV vasúti csatlakozások mellett más hálózati szempontokat, továbbutazási lehetőségeket is figyelembe kell venni. Az érdemi módosításokhoz mindezek mellett megkérjük az érintett önkormányzatok véleményét. A menetrendek tervezésénél együtt kell működni az önkormányzatokon kívül más intézményekkel, útügyi szervekkel, hatóságokkal is.

Tuti menü